23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Robust membranpump för höga tryck och slitande medier

| Medlemsnyhet | Företag Telfa AB - Industripumpar

Robust membranpump för höga tryck och slitande medier

Pumpserien Wanner Hydra-Cell inkluderar robusta membranpumpar specifikt lämpade för höga tryck och svårpumpade medier som kan vara slitande. Pumparna har ingen genomgående axel med tätningar och vätskan aldrig kommer aldrig i kontakt med mekanismen. Membranen i pumparna är avlastade med jämnt tryck över hela ytan, vilket ger dem mycket lång livslängd.

Hydra-Cellpumparna som arbetar enligt förträngningsprincipen är självsugande, i princip pulsationsfria, torrkörningssäkra och energisnåla. De finns även i en mängd materialkombinationer.

Hydra-Cell Elektrisk membranpump G10
Hydra-Cell Elektrisk membranpump G10 är en pump i Wanner Hydra-Cellserien och är specificerad för att effektivt hantera aggressiva och slitande medier. Den är tätningslös och hanterar flöden på 1–33,4 l/min med ett tryck på max 103 bar.

Vanliga användningsområden
Våra robusta membranpumpar för höga tryck och slitande medier används inom ett flertal olika typer av industrier och kan hantera en mängd varierande medier.

- Kemisk och petrokemisk industri: bioolja, beckolja, syror och baser, lösningsmedel, polyuretanplast, lim, slam till filterpressar och slitande, aggressiva kemikalier m.m. Används även som slampump, api-pump, slurrypump och syrapumpar
- Verkstadsindustri: skärvätskor, oljor, kylning, rengöring m.m.
- Trä-, massa-, och pappersindustri: bioolja, lim, lack, lut, beckolja, rengöring, aggressiva och slitande kemikalier, pappers- och massakemikalier, återanvänt processvatten m.m.  Används även som slampump, slurrypump och syrapumpar
- Färgindustri: Färgpump, lack, lösningsmedel, sprayapplicering m.m.
- Läkemedelsindustri: Dragétillverkning, syrapumpar, autoklavpump m.m. 
- Vattenrening: slitande, aggressiva kemikalier, polymer, slutna system för biltvättar, membranfiltrering, dosering m.m. Används även som slampump, slurrypump och syrapumpar.

Söker du ytterligare information om produkten? Besök vår hemsida www.telfa.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Telfa AB - Industripumpar

Fredriksbergsgatan 2
573 92 Tranås
Sverige
Telfa AB - Industripumpar

Tipsa en kollega

0.078