23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscand lanserar två smidiga tvättslangar för olika tryck

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Nu utökar Hydroscand sortimentet med två högtrycksslangar som har anpassats för att klara höga arbetstryck, samtidigt som de är flexibla och smidiga att hantera.

De nya tvättslangarna är prisvärda slangar i hög kvalitet och går under namnen Tvättslang HTP – 1C H2O Slät och Tvättslang HTP – 2C H2O Slät. Slangarna är flexibla att hantera – även i trånga utrymmen. De har en slät yta, som är enkel att rengöra från smuts och damm, till skillnad från slangar med strukturerad yta.

Slangarna finns med ett eller två lager av stål, beroende på vilket tryck som de behöver klara av. Tvättslang HTP – 1C (1054-91) har ett lager stål och tål ett arbetstryck på 250-300 bar, beroende på dimension. Tvättslang HTP – 2C (1055-91) har istället två lager stål vilket gör att den kan hantera ett maximalt arbetstryck på hela 440-525 bar, beroende på vald dimension.

Tvättslangarna passar utmärkt för tvätthallar, saneringsfirmor, spolfirmor och åkerier, där högtryckspolning behöver kunna ske snabbt och effektivt. De passar även bra för privat bruk till alla som vill ha en kvalitetsslang till sin högtryckstvätt. Slangarna har lång livslängd och är smidiga att hantera och rulla ihop.

”Det känns bra att vi kan erbjuda fler alternativ inom tvättslangskategorin för att alltid kunna möta kundernas behov mer exakt. Oavsett om det gäller arbetstryck, dimension, flexibilitet eller längd”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Slangarna finns i dimensionerna 3/8” och 1/2”. Ytterligare dimensioner kan beställas vid behov. Båda slangarna tål ett temperaturspann från – 40 °C till + 155 °C.

De nya högtrycksslangarna kan köpas monterade och klara i någon av Hydroscands butiker och säljs även omonterad i Hydroscands webbutik.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Tipsa en kollega

0.078