23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beställ Jasic-maskiner till bästa priset!

Fagon AB lanserar en ny hemsida dedikerad till Jasic svets- och skärmaskiner där du som kund snabbt och enkelt kan beställa och betala tryggt och säkert med Klarna.

Vi på Fagon har arbetat med Jasics produkter sedan 2014 och vi är därmed de första som distribuerade Jasic i Sverige i större skala. Vi lagerför kontinuerligt de mest sålda maskinerna och tack vare en effektiv distribution kan vi snabbt leverera även maskiner som vi inte lagerför eller tillfälligt har slut på. Tack vare att vi dessutom har egen serviceverkstad är Fagon AB den tryggaste leverantören i Sverige av Jasic-produkter.

 Jasic är en av de största tillverkarna inom strömkällor i världen och har en årlig volym om ca 2 miljoner maskiner. Tack vare en överlägsen kvalitet och tillförlitlighet i kombination med kompetent och lättillgänglig support samt en mycket effektiv distribution i Europa är Jasic på väg att bli en dominerande aktör inom sitt segment när det gäller svetsutrustning. Ett unikt 5-årig garantierbjudande gör därmed Jasics produkter till bland de tryggaste investeringarna man kan göra inom svetsutrustning.

För bästa priset på Jasic - besök www.jasic.se!

Fagon AB
Bruksgatan 11B
241 38 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE6692724651

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031