23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Missa inte DATRONs digitala event på DATRONs HSC-fräsmaskin

Kraftig design, maximal dynamik och kraftfull högfrekvensspindel möjliggör kombinationen av hög spånvolym och överlägsen ytfinish.

Passa på att ta del av 60 minuters koncentrerad kunskap. DATRON kommer att presentera de tekniska fördelarna med DATRON MXCube som finns med spindelmotor på 4kW eller 8kW.  

Registrera er här för att delta i det digitala eventet, 20 Januari 14.00-15.00

DATRON kommer att visa MXCube med 4kW spindelmotor och den integrerade verktygsväxlaren DATRON Tool Assist med upp till 143 st verktygspositioner, speciellt rekommenderad för industriell användning av systerverktyg.

Liksom sin tidigare lanserade systermaskin DATRON MXCube med 8 kW spindelmotor, erbjuder den helt nya 4KW modellen utmärkt tillgänglighet till arbetsområdet och till alla funktionella element. Med DATRON MXCube får man ett komfortabelt driftsförhållande samt att det är lättare att utföra maskinunderhållet. 

Oavsett om det är en 4 kW eller 8 kW variant, är DATRON MXCube en höghastighetsfräsmaskin som är skräddarsydd för moderna HSC-strategier och ger höga spånvolymer och utmärkt ytfinish.

Nyfiken på interiören i DATRONs MXCube eller tillbehör.

SOLECTRO AB är Återförsäljare för DATRON
Kontaktperson: mattias.tetzlaff(@)solectro.se

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063