23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bäckmanpriset 2021 – Julhjälpen i Filipstad

”För det behjärtansvärda syftet att hjälpa ekonomiskt utsatta barnfamiljer att få en fin julhelg tilldelas Julhjälpen årets Bäckmanpris”

I december delades det årliga Bäckmanpriset ut, denna gång till den ideella Facebook-gruppen ”Julhjälpen i Filipstad” vars målsättning är att hjälpa behövande barnfamiljer med matkassar och klappar inför julen. Initiativtagare till gruppen är Fanny Folkesson som, tillsammans med Sandra Persson och Ingela Engberg, lägger all sin fritid på att samla in pengar, kläder och leksaker till behövande familjer.

Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner:

- Vi på Bäckman Blästermaskiner är glada över att kunna stödja denna grupp i deras viktiga arbete. Det fina med vårt Bäckmanpris är att det kan gå till vem eller vad som helst som har gjort något gott för kommunens invånare.

Det årliga Bäckmanpriset instiftades 2019 i samband med företagets 50-årsjubileum. Tanken med priset är att uppmärksamma personer, organisationer eller föreningar som genom sina insatser gynnar invånarna och kommunen Filipstad. Bland tidigare pristagare finns Filipstads Skateboardpark och motocrossföraren Jacqueline Löfqvist, Filipstads MCK.  Prissumman uppgår till 15.000:-.

För mera information kontakta Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner, telefon 070 334 56 33.

Läs mer om Bäckmanpriset

 

 

 

 

 

 

Bäckman Blästermaskiner AB
Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Filipstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564024601

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047