23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

På fast fot med Garants säkerhetsskor

| Medlemsnyhet | Företag Ravema AB

GARANTs "komfort"-skyddsskosortiment är nu komplett; de nya skoformerna är optimerade för varma dagar och fuktiga omgivningar.

München, 27 oktober 2021 – GARANTs "komfort"-säkerhetssko finns nu inte bara som lågsko, utan även som sandal och som stövel. Med sitt stora mesh-inlägg håller sandalen fötterna bekväma även under varma dagar. Den finns i skyddsklass S1 och i skyddsklass S1P med inträngningsskydd. Samtidigt uppfyller GARANT "comfort"-skyddsstöveln kraven i skyddsklass 3. Den är tillverkad utan sömmar för att skydda fötterna mot inträngning av vatten och skyddar liksom alla GARANT "comfort"-skyddsskor även mot elektrostatisk urladdning (ESD).

I "komfort"-modellen av GARANT skyddssko, kombineras en klassisk design med utmärkt bärkomfort. Det motståndskraftiga ovanmaterialet av lätt mikrofiber och det andningsbara innerfoderet anpassar sig skonsamt till fotens form. Skon finns i två olika bredder, vilket säkerställer en bra passform även för bärare med bredare fötter. Innersulan med sin stötdämpning för häl finns i tre olika styrka och väljs beroende på bärarens kroppsvikt. Detta gör att skon kan minska belastningen på knäna och ryggraden, vilket gör det dagliga arbetslivet betydligt bekvämare. GARANT comfort TPU halkskyddad yttersula med "vändpunkt" ger ett stadigt fotfäste i verkstaden och fabriken, vilket ökar säkerheten.

Alla GARANT "komfort"-skyddsskor finns i storlekarna 36 till 48 och kan beställas från www.hoffmann-group.com eShop och Hoffmann Groups katalog 2021/2022.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ravema AB

Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Sverige
Ravema AB

Tipsa en kollega

0.079