23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tryckkänslig film blir alltmer populär.

| Medlemsnyhet | Företag Caltech

Fujifilm Prescale lanserar en spännande nyhet där det nu är möjligt att mäta tryck vid höga temperaturer.

Fujifilm Prescale är en tryckkänslig engångsfilm.

Fujifilm Prescale har lanserat en spännande nyhet där det går att mäta tryck vid höga temperaturer. Läs mer här.

Caltech kan erbjuda tryckkänslig film för statiska mätningar som färgas mer intensivt ju högre tryck den utsätts för. Den tryckkänsliga filmen stöder ett stort belastnings- och tryckområde. Antalet applikationer där den tryckkänsliga filmen är användbar är oändligt stort, och inget omfång är längre en överraskning. Applikationer som att mäta "downforce" på biltorkarblad, rullande tryck, pekskärmstryck och för att mäta tryckfördelning mellan valsar/passbitar tex.

Fujifilm Prescale finns i 7 olika tryckområden. Den tryckkänsliga filmen kan anpassas, skäras eller klippas för att passa till de föremål som ska mätas mellan. Justera bitarna och placera filmen mellan ytorna där du vill ha ett tryckfördelningstryck. När ytorna har sammanpressats visas ett avtrycket på Fuji Prescale i röd kladdfri skala och hur trycket har spridit sig. På så sätt kan du mäta skillnader på tryckfördelning.

Det finns många områden där du vill mäta och dokumentera olika tryckfördelningar och belastningsfördelningar på ett enkelt och tillförlitligt sätt.

Se hur Fujifilm Prescale används

På Caltech erbjuder vi tryckfilmer för att mäta tryckfördelningen, ultraviolett ljus och värmefördelning från Fujifilm. Den vanligaste är PRESCALE-tryckfilm för att mäta tryckfördelningen.

Medlemsnyhet

Företag
Caltech

Krossgatan 30
162 50 Vällingby
Sverige
Caltech

Tipsa en kollega

0.079