23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Håll koll på koldioxidhalten i rummet

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Det har aldrig varit viktigare än nu att börja tänka på att skaffa en luftrenare för våra arbetsplatser, restauranger, träningslokaler, matsalar, klassrum och andra offentliga utrymme.

Det är mycket viktigt att se till så att luften i rummet är av ren och av god kvalitet. Med en luftrenare som sasoo  renas luften från virus och bakterier samt att luftrenaren visar tydligt på aggregatets framsida om luftkvaliteten börja bli dålig dvs för hög koldioxidmängd (CO2) i rummet. Indikatorn är grön när luftkvaliteten är bra, den blir orange när den börjar bli sämre och röd när det är absolut nödvändigt att tillföra nytt syre till rummet. Att sätta in en sasoo luftrenare är ett mycket bra hjälpmedel och investering för alla miljöer där många samlas tillsammans i stängda utrymme som t.ex rum och lokaler för möten, föreläsningar, konferenser samt klassrum, gymsalar,  väntrum, lunchrum, yogasalar, äldreboende, förskolor mm. Luftrenaren sasoo finns i två olika storlekar, en som passar utmärkt för större lokaler upp till 100m2  och en mindre modell som passar för rum som inte är större än 30m2.  Båda luftrenarna sasoo och sasoo s har en ren och stilfull design, de är lätta att använda och byta filter på. Den rena och stilfulla designen gör att de är enkla att placera ut i rummet och de smälter in bra i många olika miljöer, både privata och offentliga.

Det har dessutom aldrig varit viktigare än nu att börja tänka på att skaffa en luftrenare för våra arbetsplatser, restauranger, träningslokaler, matsalar och andra offentliga utrymme. Att andas är något vi gör hela tiden och kan inte välja bort vilket andetag vi skall ta och inte. Därför är det viktigt att se till så att det finns en luftrenare av bra kvalitet i miljöer som det rör sig mycket människor i. Det är viktigt att man väljer en luftrenare som är både effektiv och kraftfull, vilket betyder att luftrenaren skall ha en kraftig motor som kan fånga in rätt mängd luft för rummet den är placerad i och att den har en effektiv filterteknik som kan kapsla in partiklar ända ner till nanostorlek - virus och bakterier. 

Luftrenaren sasoo renar luften i rummet från virus som tex SARS-CoV-2, aerosoler, bakterier, pollen, allergener, fint damm och andra partiklar ända ner till nanostorlek. Aggregaten är utrustade med HEPA-filter och renar luften med en effektivitet på 99,995%. En stor fördel med att välja sasoo och sasoo s är att man får ett aggregat med en låg ljudvolym eftersom tillverkaren har satsat på att använda elektronik av hög kvalitet som ger en låg ljudnivå för undvika brummande och störande ljud för omgivningen. Ljudnivån för den större luftrenaren sasoo ligger  på  <52db och för den mindre luftrenaren sasoo s ligger ljudnivån på 37-51 db, vilket motsvarar ljudnivån på ett  normalt samtal (ca 52db). 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.094