23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Julhälsningar från Ultrafilter

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi närmar oss slutet av 2021, så det är dags för en liten julhälsning.

2021 på Ultrafilter har varit ett händelserikt år. Försäljningen har skjutit i höjden och vi har tidvis haft svårt att hänga med - vilket också resulterat i att vi efter sommarlovet kunnat välkomna 2 nya medarbetare till kontoret - Casper & Michael - som hjälper till med försäljning respektive marknadsföring.

Här tar det dock inte stopp – 3 januari 2022 börjar Anders som ska hjälpa till på säljavdelningen. Det beror på att Hanna framöver tar rollen som Försäljningschef och med den funktionen följer flera uppgifter på vägen.

Utöver medarbetarfronten har Ultrafilter generellt växtvärk. Vi kan lagra fler och fler produkter i ett ständigt växande lager. Det gör att vi i många fall kan skicka varor samma dag.

I all blygsamhet ser vi oss själva som experter på filtreringslösningar inom tryckluft, steril luft/ånga, gas, vätska och vatten. Vi får dagligen förfrågningar från hela världen – vilket bekräftar för oss att vi har gjort och fortsätter att göra något rätt.

2021 kan vi också komma till mässan igen. Vi deltog i VVS’21, vilket för oss personligen var en stor framgång. Vi hade många intresserade besökare i vår monter – både gamla och nya kunder. Vi ser redan fram emot VVS’23.

VD Per Johnsen har ordet:

”I Ultrafilter har vi utvecklats på många fronter. Det trots att ett Covid-19 fortfarande mullrar där ute över hela världen. Vi har lyckats ta oss igenom detta och även utan de stora komplikationerna – som tur är. Eftersom vi är ett nätföretag har vi besparats restriktioner som vi annars sett många andra företag drabbats av. Naturligtvis har vi stor sympati för dessa företag. Visst finns det vissa områden som ligger utanför våra händer – efterfrågan på t.ex. material har exploderat. Speciellt i rostfritt stål. Här gör vi så klart allt vi kan för att få hem varorna i tid”

Ultrafilter har många saker på ritbordet för 2022, så vi kan fortsätta den goda utvecklingen vi är mitt uppe i.

Slutligen vill vi tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett gott 2021. Samtidigt vill vi också passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År - med önskan om fortsatt gott samarbete 2022.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Tipsa en kollega

0.079