23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trådlöst kompletterande system för JUMO´s automationssystem

JUMO variTRON 300 ger användarna en smart lösning för enkla automationstillämpningar. Enheten är baserad på JUMO JUPITER plattformen där enheten använder ett stort antal funktioner från det högkvalitativa inbyggda system.

JUMO variTRON 300 är baserad på en kraftfull CPU med en 800 MHz enkelkärnig processor. Programvaran har en modulär struktur baserad på en Linuxplattform och använder programmeringsmiljön CODESYS V3.5 SP16. En annan specialfunktion är en kundspecifik konfigurations- och processdataredigerare. Dessutom kan individuella applikationer skapas med hjälp av den moderna programmeringsmiljön Node-RED.

Centralenheten har 1 USB-värd, 2 Ethernet-gränssnitt och 1 RS485-anslutning som anslutningsalternativ. Upp till 32 trådlösa JUMO Wtrans-sensorer kan anslutas via en trådlös gateway för olika ändamål, t.ex. för att mäta temperatur eller tryck.

 Ett stort urval av anslutningsmoduler med högkvalitativa, konfigurerbara analoga ingångar och tillförlitliga, oberoende PID-regulatorer med autotuning-funktion kan anslutas med hjälp av en specialutvecklad 1-portsrouter. För visualisering finns displayer i olika format tillgängliga.

Den intuitiva utvärderingen och visualiseringen av processdata från automationssystemet JUMO variTRON 300 är möjlig med den webbläsarbaserade programvarulösningen JUMO smartWARE Evaluation. Individuella instrumentpaneler möjliggör riktad och snabb åtkomst till registrerade processdata. Manipulationsdetektering baserad på digitala certifikat garanterar hög datasäkerhet.

JUMO tillhandahåller visualiseringsbibliotek för individuell kundspecifik drift via CODESYS Remote TargetVisu eller CODESYS WebVisu. En hög grad av flexibilitet garanteras också av integrationen av alla viktiga fältbussystem via CODESYS (t.ex. Modbus RTU eller TCP master och slav, PROFINET IO controller, EtherCAT master och OPC UA server).

 Läs mer på vår hemsida för mer teknisk data.
 Eller maila sales.se@jumo.net

 

JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031