23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nordfab Europe introducerar 2 meter lasersvetsade rör.

Nordfab Europe kommer att introducera 2 meter lasersvetsade rör till vårt befintliga produktsortiment från den 29 november

Nordfab Europe är stolta över att kunna meddela att vi, som svar på kundernas efterfrågan, kommer att lägga till 2 meter lasersvetsade rör till vårt befintliga produktsortiment. Den nya extra längden på 2 meter kommer att finnas tillgänglig i diametrar som sträcker sig mellan 80-400 mm, tjocklekar från 0,6 till 2,0 mm, och kommer att finnas tillgängligt i galvaniserat stål, rostfritt stål, svart stål och aluminium.

Två meter långa rör ger våra kunder ett effektivare sätt att planera sina kanalsystem med färre delar och färre sammanfogningar, vilket betyder att världens snabbaste kanalsystem precis har blivit ännu snabbare. Två meter långa rör kommer att finnas tillgängliga på hela EMEA-marknaden som ett värdefullt tillägg till vårt befintliga produktsortiment.

Nordfab Europe kommer att förse våra kunder med helautomatiserade lasersvetsade rör för ovanstående storlekar och längder.

Besök gärna vår hemsida

www.nordfab.com

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17011405

Kontaktperson

Peter Åberg
Managing Director
+46 706018904 peter.aberg@nordfab.com

Tipsa en kollega

0.047