23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kardex rekryterar ny Direktör för «New Business» i Norden

| Medlemsnyhet | Företag Kardex Sverige AB

Kardex rekryterar Jørgen Flemming Ladefoged som ny Direktör för «New Business» i Norden och förstärker därmed det nordiska teamet samt stödjer företagets mål om fortsatt tillväxt i regionen.

Jørgen Flemming kommer med en gedigen erfarenhet från intralogistikbranschen, senast som grundare av EffiMat där han var VD i 10 år. Innan dess arbetade han bl.a. som International Senior Sales Manager på SSI Schäfer, Adm. Dir. på Handler A/S, Business Manager, Scandinavia på Dematic och Business Unit Manager, Scandinavia på Siemens Logistics Systems. Han har dessutom haft ett antal förtroendeuppdrag som medlem i "Digital Valley", som syftar till att främja innovationssamarbetet mellan Danmark och Tyskland, och Jørgen Flemming har även suttit i Odense Robotics styrelse i mer än 5 år.

Han säger själv: "I över 20 år har jag arbetat för innovativa intralogistiska företag som sätter nya standarder för automatiserade lager- och plocklösningar. Så jag är självklart superglad över att få fortsätta göra det jag gillar, i regi av vad vi kan erbjuda hos Kardex.”

Som en av de mest innovativa leverantörerna av moderna lager- och plocklösningar, har Kardex de senaste åren vidareutvecklat sin välkända produktportfölj genom investering i robotföretagen Robomotive och Rocket Solution samt etablerat partnerskap med Autostore. "Kardex har nu en av de bredaste portföljerna inom robotplockning och automatisk materialhantering", fortsätter Jørgen Flemming, "och jag ser mycket fram emot att arbeta med kollegor och kunder för att skapa de lösningar som ger mest värde för dem.”

Om Kardex

Kardex är en global industripartner för intralogistiklösningar och en ledande leverantör av automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Företaget utvecklar, producerar och servar lagerautomater och mjukvarulösningar. Kardex Holding AG har varit noterat på den schweiziska SIX-börsen sedan 1987 och har cirka 1 900 anställda i över 30 länder.

Medlemsnyhet

Företag
Kardex Sverige AB

Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
Kardex Sverige AB

Tipsa en kollega

0.078