23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Erling Engineering blir en del av Axelent Solutions AB

| Medlemsnyhet | Företag Axelent AB

Axelent Solutions AB satsar inom tekniska beräkningar och hälsar Erling Engineering välkommen som en del av Axelent Solutions AB!

Erling Engineering AB är ett konsultbolag inom maskinteknik, företrädesvis inom tekniska beräkningar och från
1a november är Erling Engineering en del av Axelent Solutions AB.

Andreas Lanz, VD Axelent Solutions AB 
”Axelent Solutions har sedan tidigare ett brett erbjudande av produkter och tjänster kopplat till produktutvecklingsprocessen. Med en stark anknytning till industrin i både Jönköping- och Gnosjö-regionen har företaget det driv och den kapacitet som krävs för att kunna leverera från start till mål i hela produktutvecklingsprojekt, med undantag för beräkning. Med Erling Engineerings kompetens kan vi nu på allvar erbjuda våra kunder helhetsåtaganden”. 

Fredrik Erling, tidigare VD Erling Engineering AB
”Erling Engineering har erbjudit beräkningstjänster till företag inom industrin, och har med sin erfarenhet förmåga att sätta sig in i och modellera ett brett spektrum av problem. Den här kompetensen kompletterar Axelent Solutions redan omfattande erbjudande, samtidigt som deras starka närvaro på marknaden ger bättre förutsättningar för att ytterligare bredda erbjudandet inom tekniska beräkningar. Tillsammans blir bolagen starkare.  Sedan tidigare har Erling Engineering haft samarbete med bolagen inom Axelent Group. Den familjära och välkomnande atmosfären, nyfikenheten och ödmjukheten samt övertygelsen att allt går att göra bättre, gör Axelent till en mycket trevlig organisation att utvecklas inom”. 

Om Axelent Solutions AB
Axelent Solutions AB är en del av Axelent Group och erbjuder smarta lösningar inom PLM och mjukvaruutveckling samt konsulttjänster för produkt- och produktionsutveckling. Vi är nyfikna teknikkonsulter med rötterna i småländsk tillverkningsindustri och hjälper våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att effektivisera, utveckla och anpassa deras produkter för framtidens marknad. Läs mer om oss


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Axelent AB

Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
Axelent AB

Tipsa en kollega

0.095