23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Unikt erbjudande på DATRONS CNC-verktyg

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Vi vill att fler skall få möjligheten att uppleva DATRONs fräsverktyg och därför lämnar vi 15% på alla nya kunders första beställning. Erbjudandet gäller mellan den 24:e November till den 30:e November.

DATRON är mycket duktiga på frästeknologi och har utvecklat både CNC-maskiner och CNC-verktyg i över 20 år. DATRON har utvecklat CNC-verktyg för många olika bearbetningar och material. Deras CNC-verktyg är effektiva och har en lång livslängd, vilket ger färre verktygsbyte som i sin tur ger färre stopp och bättre flöde i produktionen.
 
Bearbetning i Aluminium
DATRONs CNC-verktyg har hög fräskapacitet, tyst gång och hög stabilitet. DATRON har flertalet fräsverktyg för många olika bearbetningar. De har många olika 1- och 2-skäriga fräsar för finbearbetning och planfräsning. DATRONs har flera olika gängverktyg för snabb och noggrann skärning.

Bearbetning i Plastmaterial
Välj DATRONs CNC-verktyg för snabb bearbetning utan smältning. DATRONs gravyrverktyg finns med många olika vinklar och spetsar. DATRON har även ytterradiefräsar för perfekt siktkant.

Bearbetning i Skummaterial
DATRON har utvecklat CNC-verktyg för att bearbeta skum. Skumfräsarna är av mycket hög kvalitet och  mycket kostnadseffektiva, tidsbesparande och framförallt så slipper man efterbearbetningen som annars krävs vid bearbetning med vanliga bearbetningsmetoder som tråd-, vatten- och laserskärning av Polyurethan-skum.

Bearbetning i Akrylmaterial
DATRONs CNC-verktyg för akryl har hög skäreffekt – utan spånansamling och ger transparenta konturytor. Dessa CNC-verktyg ger perfekta resultat vid både finbearbetning och vid grovfräsning!

Bearbetning i Kompositmaterial
DATRONs CNC-verktyg för bearbetning i komposit är kostnadseffektiva och ger en exakt bearbetning i abrasiva material. 4-skäriga fräsar med mikrotandning, specialslipade och särskild beläggning. 

Ladda gärna ner verktygskatalogen här

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

OBS! Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudande. 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.078