23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Snabb hjälp med specialtätningslösningar

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S har ett sortiment med över 120 000 artikelnummer. Trots detta kan det finnas ett behov av specialutvecklade tätningar–där kommer företagets supportavdelning in i bilden med specialister som hjälper kunden att hitta rätt lösning.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Specialtätningar för nyutvecklad utrustning
När OEM-tillverkare utvecklar ny utrustning och behöver nya tätningar eller packningar är det inte alltid bara att välja den optimala lösningen som uppfyller alla krav. I vissa fall finns tätningen helt enkelt inte utan behöver konstrueras helt från grunden.

Det krävs expertkunskaper om materialval, dimensionering, utformning och tillämpningsområden, något många företag inte har.

Support från erfarna specialister
På den tekniska supportavdelningen hos Carsten Holm A/S är medarbetarna fackexperter som har arbetat med tätningar och användningsområden under många år.

Supportmedarbetarnas breda och djupa erfarenheter innebär att de kan vägleda och hjälpa kunderna med utformningen av mycket komplicerade tätningslösningar. Med hjälp av den senaste datortekniken och 3D-skannrar kan de också visualisera den färdiga konstruktionen.

Egenproduktion sparar tid
Carsten Holm A/S har egenproduktion på fabriken på Fyn och har tillgång till en högteknologisk maskinpark med toppmoderna CNC-maskiner samt ett stort lager råmaterial. Det betyder att när ritningarna på den nya tätningen är klar kan man genast framställa en prototyp och därefter kan den flexibla produktionen leverera både små och stora serier.

Alla produkter genomgår naturligtvis en dokumenterad kvalitetskontroll.

Kontakta oss
Behöver du också specialtätningar för en ny produkt? Kontakta oss! Vi finns här och kan hjälpa dig snabbt.

 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretak som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier i både Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Företaget är inrymt i ett nybyggt hemvist i Ringe på Fyn, där det finns toppmoderna produktionsanläggningar och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierad.

Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget försäljningsföretag, Holm Sealing Solutions i Kina.Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

 

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Tipsa en kollega

0.109