23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Plug-in controller som tar minimal plats

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Motorcontroller CPB är en plug-in variant som finns i flera olika utförande och är designad för att integreras i olika applikationer där det finns ett begränsat utrymme.  

Motor Controller – CPB har maximal prestanda
I kombination med utökade funktioner som accelerationsmatning framåt och ryckbegränsade ramper, fältorienterade vridmoment, hastighets- och positionskontroll uppnås optimal dynamisk prestanda och cykeltid. Förutom motorfeedback via hallsensorer, inkrementella encoders eller SSI-encoders är det också möjligt att integrera ytterligare en roterande encoder.

CPB är lätt att anpassa
Eftersom hårdvarukablaget för fältbussen, ingången/utgången och encoder finns på själva huvudkortet så kan motorcontrollern enkelt anpassas för individuella krav.

Enhetligt koncept
De tre olika varianterna med 150, 300 och 750 Watt i märkeffekt har samma funktioner och identisk pintilldelning på logikkontakten. Som ett resultat av detta så kan flera prestationsklasser av ett  kundanpassat huvudkort eller fleraxligt kort realiseras med olika krav för varje axel.

Kompakt fleraxlig controller 
Den 4-axliga EtherCAT-controllern CM-CPB3-44 visar hur en fleraxlig controller kan implementeras i mycket små utrymmen. De fyra EtherCAT axlarna ansluts direkt på kortet med hjälp av ett EtherCAT-nätverk och går även att konfigurera via USB. På så sätt kan alla axlar styras via ett och samma gränssnitt.

SOLECTRO AB 
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.095