23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Monitor får prestigefylld utmärkelse för sin globala satsnin

Monitor ERP System AB fick under torsdagen ta emot den prestigefyllda utmärkelsen årets Export Hermes 2021. Priset delades ut av Fonden för Exportutveckling på Fondens evenemang ”Dagen för Exportutveckling”.

Juryns motivering för årets pristagare lyder: ”Monitor ERP System AB har med jordnära programvaruutveckling och en unik företagsanda nått stora exportframgångar med sitt affärssystem, som är själva nervsystemet hos tillverkande företag.”

Monitor har över 45 års erfarenhet inom tillverkande industri i Sverige, och nu kan vi dela med oss av vår kompetens då vi tar steget ut i världen.

– Att digitalisera sin verksamhet är en utmaning. Det krävs utbildning och förståelse för hur manuellt arbete kan digitaliseras och vilka vinster man kan få av det. Denna kunskap förmedlar vi inte minst på marknader som fortfarande har långt kvar på den digitala resan. Och där vet vi att vi kan bidra till en snabbare digital utveckling av industrin och göra många företagares resa smidigare, säger Morgan Persson, vd för Monitor Group.

Export Hermes har sedan år 1981 delats ut till svenska företag som genomfört exceptionella exportframgångar och därigenom bidragit till svenskt välstånd. Mottagare av utmärkelsen skall ha en stabil och växande export till många länder baserad på genomtänkt marknadsföring och en god lönsamhet.

Priset delas ut av Fonden för Exportutveckling som stiftats av Sveriges Allmänna Utrikeshandelsföreningen, Sveriges Marknadsförbund, Företagsekonomiska Institutet (FEI) och Mercuri-Schartauanerna. Se också fondens hemsida www.exportutveckling.se.

Monitor ERP System AB
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Hudiksvall kommun
Sverige

Kontaktperson

Linnea Mohlen
Global Marketing Manager
linnea.mohlen@monitor.se

Tipsa en kollega

0.047