23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Damstahls nya webbshop är branschens snabbaste

| Medlemsnyhet | Företag Damstahl ab

Med Damstahls nya webbshop får kunderna enklare navigering, automatiskt differentierade prisuppgifter och smidigare tillgång till orderhistorik och certifikat. Den nya webbshopen har dessutom ytterligare 6 000 varunummer tillgängliga i lager.

– Äntligen kan vi erbjuda hela koncernens produktsortiment i vår webbshop! Tillsammans med en blixtsnabb navigering sätter vi en ny standard för att beställa rostfritt stål online, berättar Martin Hed, digital affärsutvecklare på Damstahl Sverige.

I Damstahls nya webbshop finns numera även det tyska lagret tillgängligt. Det innebär att kunderna enkelt kan beställa allt från ASTM-fittings, sömlösa rör, ämnesrör och stångstål i över 25 kvaliteter – utöver Damstahls tidigare sortiment.

Enklare navigering gör det lätt att hitta rätt
Du som handlar på nya damstahl.se kommer märka att webbshopen är markant snabbare. Det har också blivit lättare att söka och hitta certifikat. Nu kan kunderna samla flera certifikat och ladda ned dem på en och samma gång.
– Vi har lyssnat på våra kunder och fokuserat på att det ska gå snabbt och enkelt att hitta information och skapa order på rostfritt. Användarupplevelsen och hastigheten är det viktigaste för oss, förklarar Martin Hed.

En webbshop skapad för framtiden
Webbshopen ligger på en helt ny plattform som gör det enkelt att skapa individuella kundlösningar och integrationer.
– Vår nya webbplattform är byggd helt från grunden med våra kunders behov i centrum. EDI-kommunikation, lagersaldo i realtid, mer lättillgänglig produktinformation och automatiskt differentierade priser baserat på vilken mängd du beställer är bara några av de möjligheter vi kan erbjuda våra kunder. Vi ses i webbshopen!

För mer information, vänligen kontakta
• Martin Hed, Digital affärsutvecklare, telefon 0736-20 01 91, e-post: mhe@damstahl.com

Damstahl Sverige
Damstahl lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment inom plåt, stång, rör och rördelar, vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. Som den marknadsledande grossisten delar vi gärna med oss av vår kunskap och expertis inom rostfritt stål.

www.damstahl.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Damstahl ab

Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Sverige
Damstahl ab

Tipsa en kollega

0.078