23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stark tro på ökad export till Tyskland

| Medlemsnyhet | Företag Envotherm A/S

Förra veckan deltog Envotherm i samarbete med den dansk-tyska handelskammaren, Ejlskov A/S och Nordic Waste A/S i en konferens om hållbar behandling av industriellt avloppsvatten och markbehandling på den danska ambassaden i Berlin.

Envotherm, som representerades av teknikchef och partner Richard Schmidt och försäljningschef Michael Sørensen, talade om innovation, hållbarhet, cirkularitet och innovativa affärsmodeller som sätter hållbarhet i perspektiv med kunderna.

 

Abonnemang för rening av avloppsvatten

Envotherm har med sitt dotterbolag ET Procurement infört en ny affärsmodell där kunden endast betalar för det avloppsvatten som han/hon behandlar. Konceptet kallas ValueWater™ och kännetecknas av sina distinkta fördelar som kombinerar ekonomiska och miljövänliga fördelar:

  • Minska CO2-utsläppen från rening av avloppsvatten med upp till 95 %.
  • Ingen investering -> ingen risk
  • Fast pris för hela prenumerationsperioden
  • Garantier för energiförbrukning, årlig kapacitet och renhet hos det behandlade avloppsvattnet.

Avfallshantering av industriellt avloppsvatten är både kostnadsintensivt och miljöbelastande. Med ValueWater™ kan du kombinera hållbarhet med låga driftskostnader - du kan minimera CO2-utsläppen från bortskaffande av avloppsvatten och samtidigt få marknadens lägsta kWh/m3. Dessutom kan du planera och budgetera för alla utgifter i samband med rening av avloppsvatten, eftersom vårt ValueWater™-koncept omfattar;

  • Tjänst
  • Digital övervakning dygnet runt och teknisk supporttelefon - drivs av danska ingenjörer.
  • Reserv- och slitdelar
  • Utbildning av personal
  • Möjlighet att återvinna ditt avloppsvatten på plats (upp till 99 % av ditt vatten)

 Företag som väljer vårt ValueWater™-koncept sparar vanligtvis 30-50 % jämfört med tidigare kostnader för rening av avloppsvatten.

 

Unikt event

Konferensen är den första i en serie konferenser i olika delar av Tyskland. Det särskilda fokuset på danska CleanTech-lösningar i ett lokalt perspektiv har väckt intresse från lokala myndigheter, rådgivare och företag, och registreringarna till nästa evenemang i München är redan i full gång. Du kan läsa mer om Envotherm och våra gröna lösningar här.

Är du intresserad av att höra vad vi kan göra för dig? Kontakta oss för att få en icke-bindande prisuppskattning. 

Med vår CO2-kalkylator, som utvecklats i samarbete med Frecon, kan du också beräkna hur mycket CO2 du kan spara genom att välja våra lösningar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Bilder och video

Turn-Key solutionsET Procurement

Tipsa en kollega

0.094