23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Luftrenare för virus och bakterier

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Coronaviruset påverkar våra våra liv och vår vardag. Vi har blivit så mycket mer medvetna om hur virus och bakterier påverkar oss när vi rör oss olika miljöer.  

Sätt i kontakten, tryck på On och Start – rummets luft filtreras och renas
Luftrenaren sasoo renar luften från virus och bakterier i ett rum upp till 100m2. Sasoo har en snygg design för att bättre passa in i miljöer som kontor, hotell, konferenslokaler, restauranger, väntrum och andra utrymme som vi samlas i.  Sasoo är lättanvänd och är mycket enkel att göra ett filterbyte på. 

Luftrenaren sasoo är verifierad och filtrerar bort 99.995% av de virus och partiklar som finns i rummet. Luftrenaren sasoo klarar en rumsstorlek på upp till 100 m2 och tar endast upp en yta på 0.25 m2. Luftrenaren sasoo är tystgående och har en ljudnivån på endast 52 decibel, vilket är jämförbart med ett vanligt samtal.

Luftrenaren sasoo har ett HEPA H14 filter, som är säkert för att filtrera och separera mikroorganismer och andra partiklar, sasoo filtrerar bort partiklar inom nanoskalan, såsom virus och bakterier från luften. Ett HEPA H14 filter har en lång livslängd och behöver inte bytas särskilt ofta, vilket gör att sasoo inte behöver mycket underhåll. Luftrenaren sasoo har en höjd på 175 cm med en bredd och ett djup på 60 cm, vikten ligger på ca 90 kg. 

En kort funktionsbeskrivning:
Luftrenaren sasoo suger in och filtrerar den luft som cirkulerar i ansiktshöjd (ca 170-175cm). En CO2-sensor mäter kontinuerligt luftkvaliteten. Luften går igenom HEPA H14 filtret och aerosoler, virus och de allra finaste partiklarna inom nanoskalan filtreras bort från luften till 99,995%. Luften går även i genom ett aktivtkol filter som tar bort eventuella lukter som kan förekomma i lokalen. Därefter returneras den filtrerade och renade luften till rummet (utan drag och utan värmeförlust) via undersidan på aggregatet.

Luftrenaren sasoo är utrustad med en kraftfull filterteknik, den är miljövänlig och behöver ytterst litet underhåll. 

Luftrenaren sasoo är en idealisk och snygg lösning för många olika miljöer som t.ex 

Gym och idrottsanläggningar

Hotell och konferensanläggningar

Restauranger och matsalar

Skolor, daghem, äldreboende och väntrum

Butiker och kontor med öppen planlösning

Kulturella platser så som museum, konsthall mm

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.109