23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Carsten Holm A/S ställer ut på Elmia Subcontractor 2021

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Packnings- och tätningsspecialisten Carsten Holm A/S ställer ut på Elmia Subcontractor-mässan som hålls den 9–12 november i Jönköping.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  

Stora förväntningar
Carsten Holm A/S expanderar på den svenska marknaden. Därför var det inga tvivel om att företaget skulle delta på mässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Det är Nordeuropas ledande mässa för underleverantörer och det är där tillverkningsindustrin träffas för att diskutera och planera framtiden. I år är mässan mer efterlängtad än någonsin.

Försäljningschefen Michael Lauritsen från Carsten Holm A/S har stora förväntningar på mässan. ”Vi gläder oss åt att träffa både befintliga och nya potentiella kunder. Onlinemöten kan fungera bra, och de har gjort många saker möjliga under pandemin. Men det inte alls detsamma som att träffas ansikte mot ansikte”, säger han.

 Starka företag samlas i den danska montern
Carsten Holm A/S ställer ut tillsammans med en rad andra danska företag i Danish Export Associations ”Pavilion of Denmark”, monter B04:32. Gemensamt för oss är att vi kan erbjuda bra och konkurrenskraftiga lösningar för tillverkningsindustrin.

Låt oss ge dig råd
I montern står våra medarbetare redo att bland annat berätta om vårt omfattande sortiment av packningar och tätningar. Vi har vår egen fabrik med produktion av kundanpassade tätningar samt ett stort lager av standardtätningar, så vi kan leverera merparten av våra order från en dag till en annan.

 Hämta din kostnadsfria biljett till Elmia-mässan
Anmäl dig till mässan här: 
och få fri entré.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Tipsa en kollega

0.078