23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Träffa Hydal på Elmia Subcontractor

| Medlemsnyhet | Företag Hydal Aluminium Profiler AB

Nu börjar det närma sig Elmia Subcontractor och Hydal Aluminium Profiler AB finns på plats i monter B08:35 från 9-12 november.

Vi hoppas på många intressanta besök till vår monter av såväl befintliga som framtida kunder. På plats i vår monter finns personal från både marknad och teknik.  Funderar du på nya artiklar i aluminiumprofil kom gärna förbi och diskutera detta med oss.

 Klicka här för fri entre!

Om Hydal Aluminium Profiler AB

Hydal Aluminium Profiler AB är specialiserade på aluminiumprofiler. Vår absoluta styrka är att vi kan erbjuda er som kund dels ren legobearbetning av era profiler, men vi kan lika gärna vara en helhetsleverantör av profilkomponenter med konstruktion & design.  Genom Hydal Group, där vi ingår, har vi också tillgång till såväl extrudering, anodisering och lackering. 

Vi finns i en industribyggnad på 5 000 kvm i Vetlanda mitt i Småland, ett område med lång tradition för industriell verksamhet i Sverige. Vår moderna och avancerade maskinpark för vidareförädling omfattar bland annat CNC-styrda fleraxliga fleroperationsmaskiner – specialmaskiner som ger möjlighet till rationell bearbetning med hög precision och snäva toleranser.  Vi satsar på hög automatisering, allt ifrån låg volym till hög volym

 

Medlemsnyhet

Företag
Hydal Aluminium Profiler AB

BOX 236
574 23 Vetlanda
Sverige
Hydal Aluminium Profiler AB

Tipsa en kollega

0.078