23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Här kommer våra fantastiska fyra

| Medlemsnyhet | Företag Dormer Pramet AB

Dormer Pramet har förnyat sina kataloger med metriska produkter, som omfattar mer än 20000 skärande verktyg genom att dela in dem i fyra publikationer omfattande de huvudsakliga applikationskategorierna –håltagning, fräsning, svarvning och gängning.

Den globala tillverkaren har producerat setet med fyra kataloger för att göra det enkelt för kunden att hitta det verktyg som är relevant för hans bearbetningsfall. Det är också första gången som företaget lägger samman både solida verktyg och vändskärsverktyg i samma kataloger.

Dormer Pramets nya kataloger innehåller inte bara information om verktygen utan också värdefull detaljerad information om hur de ska användas på bästa sätt, till exempel uppgifter om skärhastighet, matning, lämpliga arbetsmaterial och ISO-klassificeringar.

En konsekvent struktur och enkel navigation används i alla fyra katalogerna, vilket gör det lätt för läsaren att hitta all information snabbt och enkelt i en och samma katalog.

Radek Hudos, marknadsdirektör vid Dormer Pramet, säger: “De här publikationerna är ett urval av vad vi gör och har varit bra på under mer än ett sekel. Vi är experter på tillverkning av produkterna som kunderna behöver för att höja sin produktivitet, mångsidighet och kvalitet inom en rad olika bearbetningsområden.

“När en kund snabbt behöver hitta rätt verktyg kan han lita på att han finner vad han söker i våra produktkataloger. Där finns detaljerad och pålitlig information för alla tillfällen.

"Klassificeringen av arbetsmaterial, WMG, kommer att hjälpa kunden att snabbt och säkert välja ut ett urval av de verktyg han behöver. Här finner han inte bara skärdata för det specifika verktyget, utan även produktinformation enligt ISO 13399 standard. Detta gör det möjligt att utbyta information och data mellan olika system på ett effektivt sätt.

“Från navigation och tekniskt stöd till en specifik produktsida har hela tiden kunden varit i fokus. En kort introduktion av verktyget följs av mer detaljerad produktbeskrivning, bilder och ikoner som talar om bästa användning och bearbetningsdata.

“I svarvkatalogen finns alla spånbrytare beskrivna direkt intill produktsidan och tar dig igenom de tillgängliga alternativen för var och en av de sex grundläggande ISO- materialgrupperna. I början av varje kapitel finns också en översikt över tillgängliga hårdmetallsorter och deras egenskaper, medan vändskären presenteras tillsammans med de relevanta skärhållarna. Matcha bara rätt skärstorlek med rätt hållare och du är klar att börja bearbeta.”

Klickbara pdf-versioner av de fyra katalogerna finns nu tillgängliga för nerladdning på www.dormerpramet.com, eller hitta publikationerna via Dormer Pramet Library App. De finns även som lättlästa blädderböcker.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dormer Pramet AB

Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
Dormer Pramet AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.063