23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

VD-byte på Industrilås i Nässjö

Från och med Januari 2012 lämnar nuvarande VD och delägare, Fredrik Mölzer över VD-posten till Thom Nilsson.

Från och med Januari 2012 lämnar nuvarande VD och delägare, Fredrik Mölzer över VD-posten till Thom Nilsson. Fredrik som har varit VD sedan 2005 kommer fortsättningsvis att engagera sig i Industrilås styrelse samt renodla sin roll på koncern-nivå med ansvar för vidareutveckling av dotterbolag och marknadsarbete.

”-Förändringen är ett led, dels i att skapa ännu bättre förutsättningar för daglig styrning på Industrilås i Nässjö, dels i att frigöra min kapacitet för att kunna fokusera mer på det nödvändiga arbetet med att öka tillgänglighet och service för våra internationella kunder genom att skapa bättre närvaro på den globala arenan” säger Fredrik.

”-Jag känner stor trygghet i att Thom kommer göra ett mycket bra arbete som VD i Nässjö och jag ser fram mot att arbeta med honom. Vi är ett erfaret och inspirerat lag och tillsammans med Thom kommer Team Industrilås garanterat att fortsätta vår positiva utveckling in i framtiden. Inga övriga organisationsförändringar är planerade”, avslutar Fredrik Mölzer.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.05