23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DISAB Futurion är vakuumlastaren som även gräver!

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

När DISAB kommer till Entreprenad Live mässan i Göteborg tar de med sig sin senaste vakuumlastare, DISAB Futurion.

 

”Entreprenad Live lockar en bra målgrupp och det ska bli spännande att se hur den står sig mot övriga grävare och entreprenadmaskiner på marknaden”, säger Marianne Guldberg, Marknadschef på DISAB.

DISAB Futurion är framtagen för att ge operatören stor flexibilitet för att kunna hantera många uppdrag inom olika och varierande användningsområden. Dess höga prestanda med stort luftflöde ger en kraftfull uppsugningsförmåga som tillsammans med den runda tanken gör att aggregatet passar utmärkt för både våta och torra applikationer. Att ha EN vakuumlastare i sin maskinflotta som klarar av att hantera en MÅNGFALD av olika applikationer är till stor fördel för att skapa effektivitet, ökad beläggning och därmed bättre vinstmarginaler. DISAB Futurion Q20 MultiFLEX stora fördel är just detta, att den hanterar alla de applikationer som kräver sug, blås och/eller gräv. Flexibiliteten, i kombination med modern och användarvänlig design, har lett till att DISAB Futurion Q20 MultiFLEX blivit en mycket populär och omtalad vakuumlastare på marknaden. Att maskinen dessutom är konstruerad med ett interaktivt radiosystem som visar relevant driftdata för operatören samt ett modernt styrsystem med smarta IoT-lösningar för att stödja användaren och ge en bättre överblick och kontroll över fordonet och flottan, skapar ytterligare mervärde och effektivitet för operatören.

”Alla är välkomna att provköra en DISAB Futurion i vår monter 476”, avslutar Marianne.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Bilder och video

DISAB Futurion, en flexibel vakuumlastareGrävröret är tillverkat av Hardox stål för att göra det slitstarktGrävsugaren DISAB Futurion

Tipsa en kollega

0.063