23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytillskott i produktportföljen för Mobila pallställ MOVO

| Medlemsnyhet | Företag Constructor Sverige AB

Mobila pallställ MOVO - den dynamiska lösningen på lagerhantering – blir nu ännu mångsidigare i och med lanseringen av vårt nya system MOVO 3015.

Med möjligheten att bära tyngre laster än tidigare, 15 ton per hjul, är MOVO 3015 den perfekta lösningen för mobila pallställ med hög belastningsförmåga och en kapacitet på upp till 60 ton per dubbelsektion. Detta gör systemet till en av de bästa lösningarna på marknaden för tunga laster.

Denna nyutvecklade lösning medför att även truckar med stödben kan användas och truckarnas stödben kan säkert köras in under vagnsektionen. Vår nya lösning definieras av samma premiumkvalitet och tillförlitlighet som vi erbjuder för alla våra produkter. 

Varför ska man välja MOVO som lagringslösning?
MOVO innebär fantastiska fördelar som bland annat:

  • Utrymmesbesparing – MOVO möjliggör en utrymmesbesparing på upp till 50 %
  • Högre kapacitet – lagra upp till 80 % mer med MOVO
  • Minskade omkostnader – MOVO ger er besparingar på kostnaderna för energi och lagerutrymme
  • Effektivitet – med MOVO har ni full åtkomst till alla pallplatser
  • Mångsidighet – MOVO tål temperaturer mellan -30°C och +40°C, vilket gör det till den perfekta lösningen för kyl- och fryslager
  • Kompatibelt med AGV, vilket säkerställer att er investering är framtidssäker

Är MOVO en dyr investering?
Vi menar att det inte är det. Automatisering och semi-automation är framtiden för lagerhantering. En investering som görs nu bidrar till att framtidssäkra verksamheten.

Ett MOVO-system kan implementeras i befintlig lagermiljö och kan till och med göra så att en verksamhet inte behöver flytta till nya och större lokaler – vilket innebär att man kan undvika de olägenheter och extra kostnader en flytt skulle innebära. Dessutom medför MOVO effektivitetsvinster som leder till sänkta omkostnader: ni kan lagra mer på mindre yta och sänker därmed energikostnaderna. MOVO systemen ger särskilt stora energibesparingar i tempererade lager och har garanti att fungera säkert ned till -30°C. Just av den anledningen är 95% av alla kyl- och fryshus i Europa utrustade med mobila pallställ.

Ett MOVO system kan konfigureras med truckgångar på upp till 90 m och med en höjd på 15 m, samtidigt som 100% av alla pallar är åtkomliga för truckar. Systemet är utformat med operatörernas säkerhet i första rummet. Om en truck kör in i en gång medan vagnen är i rörelse, bryts en ljusbarriär och anläggningen stannar. När MOVO vagnarna förflyttas körs de med ett mjukt start/stopp-system för att säkerställa en skonsam öppning och stängning och därigenom minska risken för skador på ställage och last.

Vårt MOVO sortiment är synnerligen mångsidigt, med alternativ för alla typer av lagring och med introduktionen av MOVO 3015, kan vi nu erbjuda MOVO system för ännu tyngre laster. 

Ring oss om du vill veta mer om mobila pallställ MOVO. 

Medlemsnyhet

Företag
Constructor Sverige AB

Bergsjödalen 60
Box 55043
400 53 Göteborg
Sverige
Constructor Sverige AB

Tipsa en kollega

0.078