23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kemppi lanserar ny MasterTig 535 ACDC

| Medlemsnyhet | Företag Kemppi Sverige AB

Nu lanserar Kemppi en helt ny MasterTig 535 ACDC. Med sin höga effekt och eleganta design kompletterar och fulländar denna 500A ACDC TIG-maskin den nya MasterTig-familjen för industriell TIG-svetsning.

MasterTig-familjen erbjuder nu professionella TIG-svetsare ett brett urval av modeller från 200A, 300A, 400A och nu även 500A.

Utrustningen består av en 500A, 40% ED MasterTig 535 ACDC strömkälla med fabriksmonterad MTP35X TFT-funktionspanel och vattenkylenhet MasterTig Cooler MXL som tillval. Maskinen monteras på en 4-hjuls vagn med den unika vikbara flaskhyllan för säker installation av gasflaskan. Till denna utrustning rekommenderas den nya FlexLite TIG-brännaren TX455W, 450A 40% ED som inkluderar slitdelar för Ø 4,8mm volfram med HD CuCrZr gaskåpa och gaslins.

MasterTig 535 ACDC är designad för svetsapplikationer från 3 till 500 ampere och är en förstklassig lösning för svetsning av en mängd olika material, inklusive aluminium och rostfritt stål. Vid behov kan MasterTig 535 ACDC kopplas till elverk.

MasterTig 535 ACDC erbjuder samma unika användarupplevelse som de övriga modellerna i MasterTig-familjen gör. Funktionspanelen MTP35X (7" TFT LCD färgpanel) som är standard innehåller Weld Assist som hjälper dig att ställa in de optimala parametrarna för varje svetsapplikation, både när det gäller TIG- och MMA-svetsning. Du kan också anpassa panelens skärmsläckare genom att ladda upp en företagslogga med kontaktuppgifter eller din favoritbild.

Dessutom kan du med MasterTig 535 ACDC uppleva magin med trådlös fjärreglering. Med de trådlösa fjärreglaget HR45 och fotpedalen FR45 kan du ställa svetsströmmen eller ändra minneskanal från upp till 100 m avstånd.

För en effektiv kylningen till denna kraftfulla utrustning har en ny vattenkylenhet MasterTig Cooler MXL (1.7kW) tagits fram. Den nya kylaren har högre kylkapacitet och LED-indikering av vattennivån.

För mer information se: https://www.kemppi.com/sv/offering/family/mastertig/

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Kemppi Sverige AB

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sverige
Kemppi Sverige AB

Tipsa en kollega

0.078