23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya kapen i full gång på Hydal

| Medlemsnyhet | Företag Hydal Aluminium Profiler AB

Strax innan semestern installerades en ny kap för aluminiumprofiler hos Hydal Aluminium Profiler AB. En sågautomat Pressta-Eisele Profilma 400V med inmatningsmagasin och utmatare med restbitshantering. Max profilbredd 200 mm, max profilhöjd 125 mm.

Nu är kapen i full produktion och är mycket effektiv.

- Sågautomaten är en nyinvestering  och gör att vi får en ökad kapacitet. Tidigare i somras investerade vi i en ny DMG Mori, en horisontal fleroperationsmaskin och nu har vi ytterligare tagit ett steg för att uppgradera vår maskinpark. Att se trucken lasta av en ny maskin från lastbilen är samma känsla som på julafton! säger Petra Olsson, VD på Hydal Aluminium Profiler AB.

Om Hydal Aluminium Profiler AB

Hydal Aluminium Profiler AB är specialiserade på aluminiumprofiler. Vår absoluta styrka är att vi kan erbjuda er som kund dels ren legobearbetning av era profiler, men vi kan lika gärna vara en helhetsleverantör av profilkomponenter med konstruktion & design.  Genom Hydal Group, där vi ingår, har vi också tillgång till såväl extrudering, anodisering och lackering. 

Vi finns i en industribyggnad på 5 000 kvm i Vetlanda mitt i Småland, ett område med lång tradition för industriell verksamhet i Sverige. Vår moderna och avancerade maskinpark för vidareförädling omfattar bland annat CNC-styrda fleraxliga fleroperationsmaskiner – specialmaskiner som ger möjlighet till rationell bearbetning med hög precision och snäva toleranser.  Vi satsar på hög automatisering, allt ifrån låg volym till hög volym.

 

Medlemsnyhet

Företag
Hydal Aluminium Profiler AB

BOX 236
574 23 Vetlanda
Sverige
Hydal Aluminium Profiler AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.079