23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya webblösningar för den tillverkande industrin

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Alla som driver ett företag idag vet hur viktig marknadsföringen är för företagets framgång samt att företagets webbsida är bland det viktigaste verktyget och ansiktet utåt mot marknaden.

En webbsida i sig anpassas självklart efter företagets och industriens behov dock har denna anpassningen visat sig hittills vara ganska så generaliserad vilket i sin tur försvårade många gånger möjligheterna för vissa industrier.

Vad gäller den tillverkande industrin i Sverige som är en ganska så stor industri i sig så finns det idag ett helt nytt svenskutvecklat publiceringsverktyg som utökar samt förenklar företagets webblösningar. Ett publiceringsverktyg i sig kallas egentligen för CMS (Content Management System) och används för att förenkla funktioner för att lägga ut information på internet såsom till exempel bilder och texter. Detta nya publiceringsverktyget heter Modulify och utvecklades i Småland. Hela idén bakom Modulify är att förbättra samt förenkla utvecklingen av hemsidor för tillverkande industrier men även för mindre tillverkande företag.

Varför Modulify 
Marknaden är stor vad gäller publiceringsverktyg dock har det visat sig att själva Wordpress varit hittills den mest använda på marknaden. I slutändan har det visat sig att många av dessa publiceringsverktyg varit både tidskrävande samt lite krångliga vilket då leder till ineffektivitet. Många gånger saknas önskade funktioner eller visar sig att befintliga funktioner inte fungerar som man kanske önskat. Hittills befintliga publiceringsverktyg har visat sig generellt använda tredjepartsleverantörer för tillverkningen av plugins som i sin tur kan skada ett företag fall tredjepartsleverantörer försvinner ur marknaden. Om plugins inte fungerar så slutar hela hemsidan att fungera vilket i sin tur gör att man hittills även har behövt att hålla reda på betalningen av dessa. Har man till exempel glömt att uppdatera publiceringsverktyget så ökar risken vad gäller hackning av webbsidan markant.

Allt detta plus lite till är då anledningen till skapandet av Modulify publiceringsverktyget. Man tyckte helt enkelt att mycket går att förbättra samt effektivisera medans man samtidigt kan förenkla kundens vardag. Teamet bakom Modulify sköter allt från det tekniska såsom uppdateringar och plugins till sociala medier samt spridning till andra hemsidor, men även en välutvecklad sökmotoroptimerings funktion. Hemsidorna kan uppdateras av kunderna själva medans man självklart även kan få hjälp med detta av Modulify Teamet som då erbjuder personlig support direkt från företagets huvudkontor i Småland. Där kan kunden direkt komma i kontakt med verksamhetens alla olika avdelningar för att på så sätt verkligen hitta individuellt anpassade lösningar samt utvecklingsmöjligheter för hemsidan.

Modulify är med andra ord framtiden vad gäller publiceringsverktyg för den tillverkande industrin.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Tipsa en kollega

0.078