23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyanställning på Metal Work Sverige AB

| Medlemsnyhet | Företag Metal Work Sverige AB

Vi välkomnar Mikael Dunegård, vår nya Country Manager på Metal Work Sverige AB.

Mikael Dunegård kommer närmast från Camozzi Automation AB där han varit anställd sedan 2012 och innan dess var han två år på OEM Automation. Mikael har under sin tid i branschen byggt upp en bredd kunskap och förståelse kring automation, speciellt mot fordonssegmentet där han jobbat riktat mot påbyggare och lastbilstillverkare under en lång tid.

Mikael var under åren 2016-2018 bosatt i Norge (Oslo) där han startade upp Camozzi A/S.Efter hemkomst från Norge var Mikael ansvarig för samtliga återförsäljare i Sverige och Area Sales Manager för Transportation segmentet i Norden. Vi är övertygade att Mikael med sin bredda erfarenhet och energi kommer att lyckas i sin roll som Country Manager på Metal Work Sverige.

Hur kom det sig att du började på Metal Work Sverige?

Efter ett par kontakter med rekryteringsföretag tog jag beslutet att möta Metal Works VD Thorstein Dam. Vi hade ett väldigt givande möte och jag förstod ganska snabbt att denna tjänst och arbetsgivare var något som skulle passa mig väldigt bra. Metal Work har tydliga uppsatta mål åt vilket hål man vill gå och jobbar i ett snabbt tempo där vägen till beslut inte låter sig dröjas kvar. Att man har egen tillverkning av produkter var också viktigt för mig, då man kan vara med och påverka och hitta unika lösningar för att tillse dom behov som ställs på oss från våra kunder. Vi lever i en tid där utvecklingen går snabbt fram och nya krav ställs på oss som leverantör. Med det sagt, har jag hittat helt rätt arbetsgivare.

Vad innebär din tjänst och dina utmaningar med jobbet?

Min anställning som Country Manager för Metal Work i Sverige innebär en massa roliga och tillfredställande arbetsuppgifter. Stort fokus kommer jag att lägga på försäljning, där jag har tolv års erfarenhet från branschen sedan tidigare. Målet är att Metal Work Sverige skall hitta fler företag som vi kan samarbeta med och hjälpa i deras mål att utveckla och plocka fram nya produkter. Jag kommer också vara delaktig i det dagliga som sker på företaget. Det är viktigt att alla känner sig delaktiga i våra uppsatta mål och att vi har kul på arbetet.

Vad är speciellt med Metal Work ?

Här känner man sig välkommen från dag ett. Ett stort företag som är representerat i 72 länder världen över, men som får en att känna sig som en i familjen direkt. Det är unikt och lovar väldigt gott för framtiden.

Medlemsnyhet

Företag
Metal Work Sverige AB

Modemgatan 7
235 39 Vellinge
Sverige
Metal Work Sverige AB

Tipsa en kollega

0.063