23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SMC Automation tecknar avtal med Bravida Cooling

| Medlemsnyhet | Företag SMC Automation AB

För att kunna erbjuda kunderna snabb och lokal service på kyltorkar och cirkulationskylare ingår SMC nu ett avtal med Bravida Cooling som servicepartner.

SMC har ett brett program av torkar och kylare för industrin och Bravida besitter lång erfarenhet av arbete med köldmedia. För att kunna erbjuda kunderna snabb och lokal service på kyltorkar och cirkulationskylare ingår SMC nu ett avtal med Bravida Cooling som servicepartner.

– Med ett växande antal kyltorkar och cirkulationskylare på marknaden så har vi sett behovet av en bra lösning för eftermarknaden och där utgör Bravida Cooling en perfekt partner för oss, säger Mattias Sundberg, produktchef på SMC Automation AB. 

– Genom samarbetet med SMC och som utvald serviceleverantör till SMC, stärker Bravida sitt kunderbjudande och sin position som den ledande aktören inom kylservice i Sverige, säger Stefan Sandström, affärsområdeschef Cooling, Bravida Sverige AB.

Mer information:
Jimmy Nilsson
Marknadschef, SMC Automation AB
Tel: +46 70-860 20 07
E-post: jini@smc.nu

 

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

 SMC utvecklar produkter och lösningar inom industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter. Företaget omsätter ca 45 miljarder kronor och har 20 000 anställda globalt. 
I Sverige finns SMC etablerade sedan 1986 med huvudkontor i Huddinge och regionkontor i Göteborg, Lund, Borlänge och Växjö samt en mängd återförsäljare över hela i landet. www.smc.nu


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
SMC Automation AB

Ekhagsvägen 29
141 71 Segeltorp
Sverige
SMC Automation AB

Tipsa en kollega

0.062