23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Caltech presenterar ytterligare en stark leverantör

| Medlemsnyhet | Företag Caltech

Med den senaste leverantören ombord har Caltech blivit en stark och seriös partner på marknaden inom Power

PRESSMEDDELANDE - JUNI 2021

 MCB Electronics och Caltech AB offentliggör ett viktigt strategiskt partnerskaps- och samarbetsavtal som träder i kraft den 1 juli 2021.

Från och med den 1 juli 2021 kommer Caltech AB att vara exklusiv distributör av de nya MCB Electronics-produktlinjerna i hela Norden inklusive Sverige, Danmark, Norge och Finland.  

McB Electronics, baserat i Villa Guardia (CO) och verksamt sedan 1996, designar, tillverkar och exporterar kraftelektronikutrustning över hela världen med ett koncept baserat på stark anpassning och mångsidighet som täcker många marknadsapplikationer.

 Caltech AB, ett svenskt företag baserat i Vällingby,Stockholm,  och med en filial i Danmark;   är ett konsoliderat distributionsföretag som tack vare sin djupa tekniska kompetens i kombination med en bred närvaro i Skandinavien distribuerar spjutspetsmätinstrument och premiumkraftelektronikutrustning.

MCB Electronics försäljningschef Francesco Franco sa: "På MCB har vi utvecklats snabbt och för att hålla jämna steg med denna utveckling måste vi förlita oss på solida pålitliga partnerskap runt om i världen. Det hittade vi på Caltech AB och dess team. Vi är övertygade om att vi i samarbete med Caltech AB kommer att skapa ömsesidig utveckling inom ett geografiskt område som är kommersiellt fortfarande outforskat och orört för oss. "

Caltech AB:s ägare Mats Svensson säger:  " Vi är otroligt glada över att detta samarbete har kommit till och vi ser fram emot att introducera MCB till både nya och befintliga kunder. Med MCB Electronics ombord får vi ytterligare en möjlighet att erbjuda helhetslösningar till våra kunder"

 

Medlemsnyhet

Företag
Caltech

Krossgatan 30
162 50 Vällingby
Sverige
Caltech

Tipsa en kollega

0.078