23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En idealisk datorplatta för bruk i ur och skur

Lätt att använda med en hand, anpassningsbar för en mängd olika uppgifter men ändå kraftfull och tuff nog för att mäkta med även krävande arbetsmiljöer. TOUGHBOOK S1 är äntligen här.

Panasonic presenterar idag TOUGHBOOK S1 – en robust Android™-platta byggd för den mobila arbetaren. Den stryktåliga enheten är med sin 7-tums skärm optimal i händerna på exempelvis patrullerande blåljuspersonal, tekniker som övervakar produktionslinjer, fälttekniker som utför såväl inspektioner som underhåll samt byggnadsarbetare.
 
— Den moderna mobila arbetaren förtjänar en mobil datorenhet som är utformad för deras vardagliga behov - inte bara en enkel tablet ämnad för vanliga konsumenter vilket inte sällan medför diverse problem. TOUGHBOOK S1 är byggd utan kompromisser för att möta de mycket specifika och praktiska vardagliga behoven hos både användare och de IT-administratörer som distribuerar och underhåller dem, säger Baris Koc, European Product Manager for rugged mobile IT på Panasonic.
 
TOUGHBOOK S1 är ergonomiskt utformad och tack vare sin låga vikt (426 g) och medföljande handrem mycket bekväm att använda även under långa pass. Skärmen fungerar ypperligt i alla väderförhållanden och den marknadsledande ljusstyrkan på 500 cd/m² tillsammans med en förbättrad antireflektionsteknik gör att läsbarheten även vid starkt solsken är exceptionellt god. Även om det regnar eller användaren bär skyddshandskar fungerar pekskärmen på TOUGHBOOK S1 ypperligt att arbeta med och för dem som behöver spara underskrifter eller fylla i formulär på stående fot är den tillhörande pennan både enkel och precis att använda.

Byggd för att hålla
Enheten är flexibel för olika diverse behov och en konfigurerbar tillbehörsport erbjuder diverse påbyggnadslösningar som exempelvis en streckkodsläsare eller ytterligare en USB-port. Enheten har två kameror – en ficklampsbestyckad främre kamera på 13 MP samt en bakre på 5MP. Båda är idealiska för att ta bilder för att bifoga rapporter och för videokonferenssamtal med kollegor.
 
TOUGHBOOK S1 är byggd för att användas under långa pass och därför kan användaren enkelt byta batteri under drift (s.k. ”hot swap”) utan att stänga av enheten och därmed gå miste om dyrbar arbetstid. Två olika batteristorlekar borgar dessutom för drift på upp till fantastiska 14 timmar på en enda laddning.
 
Enheten drivs av Android 10 och är utrustad med en Qualcomm® SDM660 Octa-Core-processor, 4 GB RAM-minne och 64 GB lagringsutrymme – mer än nog för att möta de behov som även krävande användare kan tänkas ha.
 
TOUGHBOOK är synonymt med tuffa, robusta enheter som inte backar när omgivningen blir krävande. TOUGHBOOK S1 är givetvis inget undantag utan är både damm- och vattenbeständig (IP65/67), MIL-STD-810H-certifierad och testad för att tåla tapp från upp till 150 cm på betong. Kompabiliteten när det kommer till tillbehör och reservdelar är även den mycket god gentemot TOUGHBOOK L1 och A3 Android-ekosystemen där bland annat batterier, dockningsvaggor och pennor ingår.

TOUGHBOOK S1-surfplattan kommer med 3 års standardgaranti och finns tillgänglig omedelbart. Priserna börjar från €1.110.

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Tipsa en kollega

0.08