23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Du missar väl inte webbinariet om broinspektion?

Med oförstörande provningsinstrument kan behovet av inspektion av det stora antalet föråldrade betongkonstruktioner som finns i samhället idag skötas på nya, säkra sätt.

På detta kostnadsfria webbinarium presenterar vi hur du kan utföra en effektiv inspektion, bedömning och rapportering med hjälp av den absolut senaste tekniken.

Vi har med oss  Guido Tronka, Concrete & Masonry NDT Specialist från italienska GT Studio Service. Guido kommer att dela med sig av erfarenheter hur du använder oförstörande provningsinstrument baserad på virvelströms-, markradar- och ultraljudsteknik i brostrukturer tillsammans med traditionell provning.

Webbinariet är för dig som arbetar inom bygg- och betongindustrin med inriktning mot inspektion, underhåll, övervakning, reparation av bro konstruktioner. Du får en övergripande inblick i vilka instrument som kan användas för att fastställa täckskikt, lokalisera och kartlägga armeringen och eventuella korrosionsangrepp och identifiera eventuell ihåligheter i foderrör för spännkablar.

Datum & tid: Tisdag den 1 juni klockan 09:30-11:00

Anmälan: hos KmK Instrument, följ länken för mer information och anmälan.

Vi ses!

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Tipsa en kollega

0.032