23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscand lanserar SlangExpress i Nässjö

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscand fortsätter att öka tillgängligheten för den mobila slangservicetjänsten SlangExpress. Inom kort utökas tjänsten med en ny servicebuss som kommer att utgå från butiken i Nässjö.

Under april kommer den nya servicebussen att börja rulla, med utgångspunkt från butiken i Nässjö. I och med uppstarten av SlangExpress i Nässjö kan Hydroscand även utöka servicegraden för kunderna i Vetlanda. Hydroscands servicetekniker i Nässjö och Jönköping kommer att arbeta nära varandra och tillsammans kunna ta sig an även större arbeten på plats hos kunden.

”Vi har sett en efterfrågan av mobil slangservice i området. Därför känns det bra att vi nu kan erbjuda tjänsten för våra kunder i Vetlanda och Nässjö”, säger Johan Dahlberg, regionchef Jönköping på Hydroscand.

Hydroscands mobila slangjour, SlangExpress, har blivit populär bland kunder över hela Sverige som ringer till slangjouren för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby. SlangExpress i Nässjö går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Tipsa en kollega

0.062