23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lyckat avslut för Hydal på Fas 1 i Produktionslyftet!

| Medlemsnyhet | Företag Hydal Aluminium Profiler AB

” – Hydal har verkligen fått ihop helheten kring hur allt hänger samman inför kommande faser “.

Detta säger Christian Silvasti på Produktionslyftet. Läs mer om detta här på Produktionslyftets webbsida:

Inspirera genom att gå före och visa vägen

Hydal Aluminium Profiler AB medverkar under 18 månader i Utvecklingsprogrammet från Produktionslyftet.

Produktionslyftets beprövade program har som syfte att utveckla företagets inneboende förmåga att förnya sig och förbättra sin konkurrenskraft – allt med utgångspunkt i företagets egna styrkor och värderingar. Alla medarbetare på företaget blir involverade.

I Utvecklingsprogrammet genomförs coachning och workshoppar hos företaget varannan vecka, sista halvåret var fjärde vecka. När det behövs medverkar expert med olika kompetenser från Produktionslyftet. Allt med utgångspunkt från Lean.

 

Om Hydal Aluminium Profiler AB

Hydal Aluminium Profiler AB är specialiserade på aluminiumprofiler. Vår absoluta styrka är att vi kan erbjuda er som kund dels ren legobearbetning av era profiler, men vi kan lika gärna vara en helhetsleverantör av profilkomponenter med konstruktion & design.  Genom Hydal Group, där vi ingår, har vi också tillgång till såväl extrudering, anodisering och lackering. 

Vi finns i en industribyggnad på 5 000 kvm i Vetlanda mitt i Småland, ett område med lång tradition för industriell verksamhet i Sverige. Vår moderna och avancerade maskinpark för vidareförädling omfattar bland annat CNC-styrda fleraxliga fleroperationsmaskiner – specialmaskiner som ger möjlighet till rationell bearbetning med hög precision och snäva toleranser.  Vi satsar på hög automatisering, allt ifrån låg volym till hög volym.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Hydal Aluminium Profiler AB

BOX 236
574 23 Vetlanda
Sverige
Hydal Aluminium Profiler AB

Tipsa en kollega

0.079