23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

REVOSEAL-packningar

| Medlemsnyhet | Företag STEFFCA A/S

Är det viktigt för dig att det inte uppstår läckage i din produktion, att grafiten inte fastnar när du ska byta packning och att du slipper ha många packningar i lager? Då är Revoseal-packningar en perfekt lösning för dig.

STEFFCA har blivit utvald som exklusiv distributör av Revoseal-tätningslösningar i Danmark, Sverige och Island.

Revoseal Vario är en universalpackning som ersätter 8 packningsdimensioner med olika tryck och i standarderna ANSI och DIN.

Revoseal Vario kan användas vid temperaturer från -200 °C till 1 000 °C. Tryck från vakuum till 400 bar.

Med Revoseal Vario uppnår du en avsevärd minskning av ditt sortiment. Du säkerställer en precis centrering av packningen. Det finns ingen risk att packningen monteras fel. Monteringen är synnerligen enkel. Du får minimalt läckage, vilket är bra för miljön.

 Revoseal JP/JG är en annan variant av Revoseals produkter. Den baserar sig på metall mot metallteknik och är en vidareutveckling av CAM Profile-packningen. Genom att inkapsla grafiten avlägsnas syret, vilket innebär att packningen tål upp till 1 000 °C. Packningens utformning gör att grafiten inte fastnar på flänsen. Samtidigt får du upp till 15 000 gånger mindre läckage än med traditionella CAM profiler och spirallindade packningar, vilket gynnar miljön.

Medlemsnyhet

Företag
STEFFCA A/S

Romsøvej 24
5800 Nyborg
Danmark
STEFFCA A/S

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.094