23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stort urval av O-ringar hos Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Urvalet av O-ringar växer ständigt på Carsten Holm A/S i Danmark, och i dag uppgår det till över 33 000 olika dimensioner. Under perioden 2017 till 2021 har antalet O-ringar ökad med inte mindre än 2535 nya varianter.

O-ringar i både standard- och specialutförande
De 2535 nya varianterna utgör en omfattande ökning i utbudet av både standard- och specialsortimentet. Om en kund behöver O-ringar som inte finns som standard- eller lagerartiklar, tillverkas de efter mått i vår egen produktion i Ringe på Fyn. På det sättet säkerställer vi snabb leveranstid, vilket våra kunder uppskattar mycket.

Expansionen har skett gradvis för att möta efterfrågan på fler dimensioner, och den har inneburit att vi idag har O-ringar i över 33 000 olika dimensioner.

Många typer av material
Carsten Holm A/S säljer och tillverkar både standard- och special-O-ringar i många olika dimensioner, material och färger, vilket gör det möjligt att matcha O-ringen till varje enskild uppgift. Våra materialleverantörer är noggrant utvalda för att vi ska vara säkra på att alltid får den rätta, höga kvaliteten. Vi levererar bland annat O-ringar lämpliga för livsmedel i viton, silikon, nitril och etylen-propylengummi. Sådana typer av O-ringar användes typisk inom medicin- och livsmedelsindustrin, där certifiering enligt FDA och EC1935/2004 är ett krav. Vi tillverkar och levererar också O-ringar i specialgummi utvecklade för att klara mer extrema temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager så 98 % av alla order levereras till kunder dagen efter. Kontakta vår kundtjänst på tel.
+45 62 62 52 55 eller skriv ett mejl och få hjälp omedelbart. Du är också välkommen att hitta ytterligare information på vår hemsida., där du bland annat kan ta hem vår katalog över O-ringar.

 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretak som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier i både Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Företaget är inrymt i ett nybyggt hemvist i Ringe på Fyn, där det finns toppmoderna produktionsanläggningar och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierad.

Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget försäljningsföretag, Holm Sealing Solutions i Kina.Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

 

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Tipsa en kollega

0.079