23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PMC Cylinders förstärker med ny affärsutvecklare

| Medlemsnyhet | Företag PMC Cylinders AB

Som ett led i att förverkliga visionen om att bli den ledande leverantören av tekniskt avancerade cylindrar för den mobila sektorn förstärker PMC Cylinders nu sin marknadsavdelning med en ny Business Development Manager i Anders Hallgren.

Anders har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och marknadsstrategiskt arbete från tjänstesektorn. Han har arbetat med flera välkända varumärken i komplexa strategiska projekt.

Som Business Development manager kommer Anders vara ansvarig för att vidareutveckla PMC Cylinders affär mot såväl befintliga som nya kunder inom det mobila OEM-segmentet.

Denna rekrytering kommer att innebära en strategisk förstärkning av PMC Cylinders marknadsorganisation och är en viktig pusselbit i resan mot att bli den ledande leverantören av tekniskt avancerade cylindrar för den mobila sektorn.

Vi vill hälsa Anders varmt välkommen till PMC Cylinders säger nuvarande BDM och Marknadschef Göran Fridén som kommer att vara kvar i bolaget på deltid för kunskapsöverföring under 2021.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PMC Cylinders AB

Box 20
567 21 Vaggeryd
Sverige
PMC Cylinders AB

Tipsa en kollega

0.11