23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

10 års jubileum

Här i januari 2021 är det tio år sedan företaget TAON Hydraulik Komponenter Aps grundades. Även om mycket förberedelser hade gjorts före grundandet är det nu som vi kan fira de senaste tio åren av arbetet.

Under åren har det varit en fråga som har pågått hela tiden. Varifrån kommer namnet "TAON"? Tyvärr har den ursprungliga betydelsen av bokstavskombinationen gått förlorad, men det var en önskan att välja ett namn som inte liknade andra namn inom hydraulikindustrin.

På samma sätt ville man också sätta ihop vår verksamhet på ett sätt så att vi inte står helt bakom andra företag i branschen. Vi försöker hitta relevanta produkter och sätta ihop bra lösningar till rätt pris. Det kan vara anledningen till att vi också kan skryta med att ha sålt till 6 kontinenter och haft vanliga kunder så långt bort som Indien och Qatar.

Vi har gått från att vara ett handelsföretag med hydrauliska komponenter till ett företag med egen produktion av hydraulsystem, ett brett lager av komponenter och starka råd om lösningar. Och vi planerar att fortsätta presentera nya lösningar och produkter som kan lösa uppgifter till ett rimligt pris.

Vid detta tillfälle vill vi tacka våra kunder och partners för det goda samarbetet genom åren.

TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33395647

Kontaktperson

JG
Jesper Gram
jg@taon.dk

Tipsa en kollega

0.046