23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Peter Vikström - en av våra tekniska säljare

| Medlemsnyhet | Företag Bäckman Blästermaskiner AB

En synlig yrkesgrupp hos Bäckman Blästermaskiner och SBM är våra tekniska säljare. De är oftast på resande fot för att besöka befintliga och prospektiva kunder över hela landet.

Vi frågade Peter hur en arbetsvecka kan se ut.

- Mina arbetsveckor består av inplanerade företagsbesök i Mellan- och Sydsverige. En del av besöken innebär att jag förbereder för nästa servicetillfälle hos företaget genom att ta fram besiktningsunderlag för våra servicetekniker . I andra fall besöker jag företag som är i behov av en ny blästeranläggning. Eftersom i princip alla våra maskiner skräddarsys behöver vi sätta oss in i och förstå företagets produktion.  En del av mitt arbete är givetvis även att söka upp prospektiva kunder och informera om vår verksamhet och om vad vi erbjuder.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

- Det är den stora variationen. Trots all planering vet man inte var man hamnar i slutet av veckan. Dyker det upp ett problem hos en kund försöker vi hjälpa till så fort det är möjligt. Väskan är alltid packad…

Vill du komma i kontakt med någon av våra tekniska säljare? Hör av dig till Peter Vikström (tel: 073 021 02 00) eller Mika Ström (tel: 070 204 74 38).

Under rådande situation med Covid-19 har vi anpassat våra företagsbesök till att vara säkra och trygga för våra kundföretag och vår personal.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bäckman Blästermaskiner AB

Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Sverige
Bäckman Blästermaskiner AB

Tipsa en kollega

0.078