23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inred ditt hem med metall

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Inredningstipsen går allt mer mot olika former av metall, för några år sedan var det koppar som gällde.

Hade man inte heminredning av metallen koppar så var det andra material som var kopparfärgade.

Precis som att vi människor klär i olika färger kan ett hem passa i olika metaller eller metallfärger, men på samma sätt som med våra kläder bör man vara försiktig att blanda allt för mycket. En del metaller ger ett kallt intryck och andra ett varmt, ibland kan en och samma metall ge olika intryck beroende på hur den är behandlad och om den är blank eller matt borstad. Det är vanligt med metall i kök, framför allt rostfritt ger en mycket ren men ibland kall känsla. Vill man ha ett lite varmare kök bör man satsa på brons, koppar eller guld. Oavsett vilken metall man väljer kan metallkänslan förstärkas eller minskas utifrån vilka övriga material och färger man väljer att blanda in.

Innan du bestämmer dig för vilken väg du ska gå så sök på hemsidor med köks inspiration, det är alltid bra att se hur andra har tänkt och gjort både som inspiration men även som avskräckande exempel ibland. Känns det lite för djärvt att helt inreda i metall så kan ett clean kök från Handcrafted Interior vara en lösning. Handcrafted Interior är ett familjedrivet företag där två familjer, en i Danmark och en i Lettland arbetar hand i hand för att göra en dröm (din dröm) om det perfekta köket möjlig. Med CLEAN kollektionen får de en tidlös, funktionell design där de rena linjerna är i fokus. CLEAN är nordisk minimalism när den är som bäst. Med de rena linjerna i CLEAN får du ett mycket starkt uttryck utan att använda metall.

Eftersom Clean precis som Handcrafted Interiors övriga kök och möbler är tillverkade av massivt trä kan du även uppnå andra spännande effekter. Till exempel kan deras kunniga snickare på snickeriet i Lettland sortera ut träet till ditt kök för hand så att ådringen och linjerna i träet på överskåpen matchar underskåpen.

Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser, din fantasi för det är ditt hem som ska inredas. Tveka inte att använda metall i inredningen om så bara i prydnadssaker det ger många nya och spännande möjligheter till ditt hem och då inte enbart i köket.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Tipsa en kollega

0.078