23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säljare med ambition att bli Country Sales Manager!

| Medlemsnyhet | Företag Metal Work Sverige AB

Är du en dynamisk, säljorienterad, uthållig och resultatorienterad person med ambition att inom snar framtid arbeta som Country Sales Manager? Då är vi övertygade att denna tjänst är något för dig.

Om tjänsten
 

Du kommer samarbeta med våra distriktschefer och ansvara för försäljningen av automationslösningar inom ditt distrikt både till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Vellinge. Vi söker dig med högt driv och som är en självmotiverande och engagerad person, som uppnår resultat. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

 Dina arbetsuppgifter i huvudsak
 

Arbetet som Säljare på Metal Work är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, allt från att skapa nya affärsmöjligheter samtidigt som du arbetar med dina befintliga kunder och leverera lösningar med bästa kvalitet på utsatt tid. Du kommer att arbeta aktivt med målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.

 Vem är du?
 

Vi tror att du har ca 5 års försäljningserfarenhet, gärna inom teknisk industri, och har driv och intresse av att göra affärer. Du har någon typ av eftergymnasial utbildning gärna inom teknik men vi tror att dina personliga kompetenser kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas i den här rollen.
Vi söker dig som är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta, du är en lagspelare som gillar nya utmaningar, att ge bästa service och skapa långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor. Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus. Du är även strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll.

 Om verksamheten
 

Metal Work grundades i Italien 1967 och vi har sedan dess specialiserat oss på pneumatiska komponenter till automationssystem över hela världen. Metal Work Sverige AB etablerades 1988 och idag är vi 14 kompetenta medarbetare som hjälper och levererar kundspecifika automationslösningar till produktionsverksamheter åt hela den svenska industrin.

Hos Metal Work Sverige är medarbetare vår viktigaste resurs. Våra duktiga rådgivare har många års erfarenhet och erbjuder tekniska lösningsförslag baserade på den senaste kunskapen inom pneumatik och automation. I nära samarbete med er, med utgångspunkt från er produktion, komponeras automationslösningar som bidrar till att säkra snabba och mer effektiva produktionsprocesser för er som kund. Med vår egna produktionsanläggning erbjuder vi snabba leveranstider på alla våra produktion.

 

https://www.poolia.se/lediga-jobb/malmo/teknisk-saljare-med-ambition-att-bli-country-sales-manager-till-metal-work/58597/

Medlemsnyhet

Företag
Metal Work Sverige AB

Modemgatan 7
235 39 Vellinge
Sverige
Metal Work Sverige AB

Tipsa en kollega

0.063