23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Uppdaterad Genius-serie från Zoller

| Medlemsnyhet | Företag GJS Verktygs AB

Zoller är världsledande inom maskiner för förinställning av verktyg, men Zoller har även lång erfarenhet av maskiner för uppmätning och inspektion av verktyg.

PomBasic och Genius är två välkända modeller som ofta används av både verktygsslipare och stora verktygstillverkare för uppmätning och inspektion av verktyg med extrem noggrannhet.

Därmed är Genius-serien ett naturligt komplement till verktygsslipmaskiner för att kunna garantera och dokumentera maximal precision.

Nu släpper Zoller uppdaterade versioner i sin Genius-serie. Genius mäter över 100 olika parametrar i en automatiserad process. Om standardmodellen inte skulle räcka till finns versioner för mätning av mikrogeometrier, gängor och skiving-verktyg.

Precis som hos Zollers förinställningsmaskiner använder Genius-serien den användarvänliga och innovativa mjukvaran Pilot. Via interface kommunicerar Zollermaskinen direkt med verktygsslipmaskiner från exempelvis Anca, Rollomatic och GDX vilket minimerar programmeringstid och maskinstillestånd.

Zoller säljs i Sverige av GJS Verktyg som redan har sålt den första maskinen ur nya Genius-serien, det blir Volvo Powertrain i Köping som blir först ut med den senaste modellen.

Medlemsnyhet

Företag
GJS Verktygs AB

Skälbyvägen 4
155 35 Nykvarn
Sverige
GJS Verktygs AB

Tipsa en kollega

0.189