23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyhet! Sasoo renar luften från virus och bakterier i ett rum

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Sasoos luftrening är verifierad och filtrerar bort 99 995% av virus och partiklar. Sasoo klarar en rumsstorlek på upp till 100 m2 och tar endast upp en yta på 0.25 m2. Sasoo är tystgående med en ljudnivån på endast 52 decibel.

Som vi alla känner till har Coronaviruset vänt upp och ner på våra liv och vår vardag. Vi har också blivit så mycket mer medvetna om hur virus och bakterier påverkar oss i de olika miljöer som vi rör oss i.  Sasoo luftrenare för virus

Passar för 

- Gym och idrottsanläggningar

- Hotell och konferensanläggningar

- Restauranger och matsalar

- Skolor, daghem, äldreboende och väntrum

- Butiker och kontor med öppen planlösning

- Kulturella platser så som museum, konsthall mm

Som ett ytterligare steg för luftrening presenterar vi nu ett nytt utsugs- och luftfiltreringsaggregat som heter sasoo,  detta aggregat renar luften från virus och bakterier i ett rum upp till 100m2. Sasoo har en snygg design för att bättre passa in i miljöer som kontor, hotell, konferenslokaler, restauranger, väntrum och andra samlingsutrymmen. Sasoo är lättanvänd och det är mycket enkelt att göra ett filterbyte. 

Sätt i kontakten, tryck på On och Start – rummets luft filtreras och renas.

Sasoos luftrening är verifierad och filtrerar bort 99 995% av virus och partiklar. Sasoo klarar en rumsstorlek på upp till 100 m2 och tar endast upp en yta på 0.25 m2. Sasoo är tystgående med en ljudnivån på endast 52 decibel, vilket är jämförbart med ett vanligt samtal.

Sasoo har ett HEPA H14 filter, som är säkert för att filtrera och separera mikroorganismer och andra partiklar. Sasoo filtrerar bort partiklar inom nanoskalan, såsom virus och bakterier, från luften med en tillförlitlighet på 99,995%. Ett HEPA H14 filter har en lång livslängd och behöver inte bytas särskilt ofta, vilket gör att sasoo inte behöver underhållas särskilt ofta. Sasoo har en höjd på 175 cm med en bredd och ett djup på 60 cm, vikten ligger på ca 90 kg

-Sasoo är utrustad med en kraftfull filterteknik
-Sasoo är miljövänlig och behöver ytterst litet underhåll
-Sasoo är en idealisk och snygg lösning för många olika miljöer
Exempel på perfekta användningsområde för sasoo:

 

En kort funktionsbeskrivning:
Sasoo suger in och filtrerar den luft som cirkulerar i ansiktshöjd (ca 170-175cm). En CO2-sensor mäter kontinuerligt luftkvaliteten. Luften går igenom HEPA H14 filtret och aerosoler, virus och de allra finaste partiklarna inom nanoskalan filtreras bort från luften till 99,995%. Luften går även i genom ett aktivtkol filter som tar bort eventuella lukter som kan förekomma i lokalen. Därefter returneras den filtrerade och renade luften till rummet (utan drag och utan värmeförlust) via undersidan på aggregatet.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.046