23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damaskus Maskinskydd förstärker sin säljorganisation

Damaskus Maskinskydd växer och blir än starkare och erfaret på säljsidan. Förstärkningen heter Thomas Ljungberg som med gedigen och flerårig erfarenhet från säljarbete inom tillverkningsindustrin nu ingår i säljorganisationen.

Det är med lång erfarenhet i bagaget som Thomas Ljungberg nu tar steget till Damaskus Maskinskydd och rollen som teknisk säljare. Thomas kommer senast från försäljning på PMC Cylinders i Vaggeryd och dessförinnan har arbetsplatserna legat i Skillingaryd, på Uppåkra Mekaniska och Stacke Hydraulik.

Och det tekniska intresset och kunnandet har funnits sedan unga år. Från tidigare mekande med gamla Saab V4:or på hemmaplan till tekniska utbildningar och därefter arbete inom tillverkningsindustrin.

– Jag är en tekniker på det sättet att jag vill vara där det händer – vid maskinen. Jag vet hur en bit ska bearbetas och hur maskinen fungerar. Det gäller att veta vad som finns bakom och varför ett maskinskydd behövs, säger Thomas Ljungberg.

Thomas Ljungberg bor på en skogsgård utanför Vaggeryd, några mil söder om Jönköping. Det är även här som hans kommande kundbesök kommer utgå från med den stora fördelen att han därmed har väldigt nära till sitt säljområde.

– Att bo i mitt distrikt ser jag som en mycket bra förutsättning för mitt arbete. Närhet till dem innebär möjlighet till snabba insatser, säger Thomas Ljungberg.

– Tid är pengar och om en maskin står still eller om ett företag är i behov av vår kunskap är snabb tillgänglighet A och O.

Peter Almqvist, vd på Damaskus Maskinskydd, välkomnar den nya kompetensen till företaget:

– Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta till oss en seniorsäljare som Thomas. Med sina erfarenheter från tillverkningsindustrin, sin positiva approach och med närheten till kunderna i södra Sverige, så kommer Thomas definitivt att vara en bidragande faktor i företagets fortsatt positiva utveckling, säger Peter Almqvist.

– Det känns extra glädjande att kunna anställa en säljare mitt i en rådande pandemi. Man måste våga för att vinna.

Thomas Ljungberg tillträdde sin tjänst den 1 december och ser fram emot att ta sig an rollen:

– Många av företagen i mitt säljområde känner jag igen och vet därmed hur deras maskiner fungerar. Samtidigt får jag nu möjlighet att upptäcka nya företag och deras kompetensområden, så det finns goda förutsättningar för många bra samarbeten, säger Thomas Ljungberg.

 

 

För mer information och vid frågor, vänligen kontakta vd Peter Almqvist.

E-post: peter.almqvist@damaskus.se

Telefon: +46 (0)70 927 95 22

Damaskus Maskinskydd AB
Anläggarvägen 2
136 44 Handen
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560634726

Tipsa en kollega

0.064