23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny CEO för Gonvarri Material Handling 2021

| Medlemsnyhet | Företag Constructor Sverige AB

Sergio Rodriguez kommer att bli ny CEO för Gonvarri Material Handling (GMH) från och med den 1 januari 2021. Frank Pohl, som har lett GMH de senaste 6 åren, går i pension i slutet av 2020.

Sergio Rodriguez  började sin karriär inom Process Research Engineering på ArcelorMittal och har varit i Gonvarri Industries under de senaste 10 åren i olika ledande befattningar. Sedan 2017 har han arbetat som GM för Gonvarri Industries Automotive Business Unit i Centraleuropa.

Josu Calvo - CEO för Gonvarri Industries – säger att ”Sergios passion, engagemang och innovativa anda tillsammans med hans pålitliga och uppskattande ledarskap kommer att tjäna vår personal, kunder och partners väl och han kommer att fortsätta GMH: s framgångsrika resa. Under de senaste åren har GMH, under Franks ledning, blivit en ledande europeisk leverantör av materialhanteringslösningar för manuella och helautomatiserade lager.

Frank Pohl kommer att stanna inom koncernen som konsult de närmaste året för att  stödja och leda den nya affärsenheten System Partners, som uteslutande stöder GMH-verksamheten med Systemintegrationer, som erbjuder lagerautomatiserade lösningar.

Om Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material Handling (GMH) är en ledande leverantör av industriell förvaringssystem, från pallställ och hyllsystem till automatiserade förvaringslösningar. Koncernen marknadsförs i hela Europa under varumärkena Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik och Kredit.

Koncernen har en stark lokal närvaro i hela Europa samt ett försäljningsnätverk i övriga världen inklusive Afrika, Mellanöstern, Nord- och Sydamerika.

Mer information finns på www.constructor.se

Medlemsnyhet

Företag
Constructor Sverige AB

Bergsjödalen 60
Box 55043
400 53 Göteborg
Sverige
Constructor Sverige AB

Tipsa en kollega

0.062