23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

MONITOR-till-MONITOR- effektiv affärskommunikation

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

Den manuella orderregistreringens tid är förbi. Med MONITOR-till-MONITOR (M2M) förenklar man affärskommunikationen med kunder och leverantörer som också använder MONITOR.

Spara massor av tid genom att importera order, fakturor och ordererkännande direkt i MONITOR. Då du till exempel skickar order eller ordererkännande med e-post i MONITOR så bifogas en XML-fil som sedan kan användas för att göra registreringen i MONITOR. Filen importeras till MONITOR från e-postmeddelandet.

– Den stora fördelen med MONITOR-till-MONITOR är att snabba på processerna genom att order, faktura och ordererkännande kommer in i systemet snabbare. Dessutom försvinner risken för fel på grund av den mänskliga faktorn, säger Johan Holmsten, säljchef på Monitor ERP System.

De tydliga importfönstren i MONITOR visar eventuella skillnader på priser, leveranstider, villkor och annan data innan du godkänner importen av kundorder, ordererkännande eller fakturor. Det finns även möjlighet att uppdatera information som inte överensstämmer.

Du behöver inga externa programvaror eftersom all kommunikation sker med e-post. I MONITOR G5 finns en inkorg på skrivbordet som visar information om M2M e-post som har kommit. Där kan du se typ av meddelande, status, tidpunkt meddelandet mottogs, avsändarens namn, företag, rubrik i meddelandet samt ursprung.

Har du koll på om dina kunder eller leverantörer använder MONITOR? Om de gör det är det lätt att komma igång med M2M. Fråga dem om de använder MONITOR, och be om rätt e-postadress för affärskommunikationen!

Om du inte redan använder M2M kan du hitta mer information om hur M2M fungerar här: MONITOR-till-MONITOR. Svårare än så är det inte. Om du behöver ytterligare assistans, kontakta din utbildare för att få hjälp att köra i gång. Vi erbjuder även utbildning på distans.

Läs mer om MONITOR-till-MONTOR här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Tipsa en kollega

0.062