23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya investeringar för provning av armering

| Medlemsnyhet | Företag Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

Safe Control Materialteknik har lång erfarenhet av provning av armering vilken utförs enligt befintliga nationella och internationella standarder. Syftet är att säkerställa kvaliteten av fixeringssvetsad armering, armeringsstänger, armeringsbalkar.

Vi har nyligen investerat i en ny ugn för värmebehandling av armeringsjärn och en optisk utrustning för mätning av kamgeometri.

- Investeringarna innebär att vi ökar kvaliteten ytterligare på våra provningar, kan ta flera uppdrag och erbjuda snabbare leveranstider, säger Andreas Alm, ansvarig för vår mekaniska verkstad och provning av armering.

Ugnen har en kapacitet på 300° C och kan åldra detaljer upp till en meter och har plats för flera prover samtidigt. Efter värmebehandlingen appliceras provet i den optiska mätutrustningen. Där fångas testobjektet optiskt från olika vinklar till högupplösta CMOS-svarta och vita kameror som visas på datorskärmen.

Provningsresultaten utvärderas enligt följande nationella och internationella standarder (ett urval): SS-EN ISO 15630-1, SS-EN ISO 15630-2, SS-EN ISO 17660-1, SS-EN ISO 17660-2, SS 212540, SS-EN 10080

 

 

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Sverige
Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

Tipsa en kollega

0.063