23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rekordmånga uppgraderingar till MONITOR G5

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

Fler kunder än någonsin har uppgraderat till MONITOR G5 under hösten 2020. Men i takt med att utvecklingen går framåt är det nu ännu fler som kan, och vill byta upp sig till nästa generation.

De senaste månaderna har rekordmånga kunder valt att ta sina affärssystem till nästa nivå med MONITOR G5. Glädjande, och en positiv trend, tycker Monitors konsultchef Adrian Aptowitzer. Men han framhåller att det inte är kvantiteten som är det viktigaste.

– Oktober var en otrolig månad, och det är roligt att vi slår rekord, men det viktigaste är att alla de kunder som uppgraderar blir nöjda. Vi vill att de ska känna att de nu har fått nånting som är bättre, nåt som är rätt för framtiden. Och att så många vill uppgradera nu känns som ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Stark orderingång
Trots att 2020 har varit ett tungt år på många sätt har Monitor haft en mycket god försäljning av nya system, inte minst hos flera större företag. Det innebär mycket jobb med implementeringar för Monitors konsulter.

– Vi har en stark orderingång på nyförsäljning, 25 procent högre än förra året trots coronapandemin, och 100 procent av nyförsäljningen är G5. Många av de nya kunderna är också stora företag med många användare. Jag tycker att det signalerar tydligt att vi har en mycket kompetent produkt i MONITOR G5, som konsekvent vinner upphandlingar hos kunder som kan välja vilket system de vill. Så det är full fart hos oss. Vi håller även på att rekrytera fler konsulter för att kunna uppnå våra högt uppsatta mål, säger Adrian Aptowitzer.

Mer än G4 i ny kostym
Monitors konsultchef har under hösten sett  en viss ketchupeffekt då flera funktioner som efterfrågats av många kunder har blivit färdigutvecklade i G5. Till exempel släpptes tillvalet Verktyg & underhåll efter sommaren; en efterlängtad funktion som öppnade för många uppgraderingar. Utvecklingsplanen för de kommande månaderna innehåller ytterligare funktioner som många G4-användare har väntat på, som till exempel Mätdata, Avtalshantering och Löpande inventering. Men Adrian Aptowitzer är noga med att påpeka att MONITOR G5 är mer än G4 i en ny kostym.

– För att kunna få med alla på tåget måste vi först ha de här grundläggande, vitala funktionerna, och det är bra att de blir färdiga och kan släppas i G5, men syftet är inte att bara göra G4 igen. Vi utvecklar helt nya funktioner som tar affärssystemet till en helt ny nivå. Ta till exempel Daglig styrning som vi lanserade för ett tag sedan, och framtida funktioner med AI, säger Adrian Aptowitzer.

Han lyfter fram Monitors över 40 år långa erfarenhet av att jobba med effektivisering för tillverkande företag som den största styrkan.

– Vi ska fortsätta vara världsmästare med de befintliga funktioner vi har som är optimerade för tillverkade företag. Men vi vill också förbättra och effektivisera våra användares jobb och vardag ännu mer. Vi har många spännande utvecklingsidéer där vi verkligen tänker utanför boxen – the sky is the limit!

Klicka här för att läsa mer om MONITOR G5 - Sveriges främsta affärssystem för tillverkande företag.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Tipsa en kollega

0.125